I-ati văzut? Doi verişori de 12 şi 14 ani, daţi dispăruti

Andrei Lucian Brînzan de 12 ani şi verişorul lui Brânzan Claudiu Daniel de 14 ani au plecat ieri de la şcoală, în jurul orei 15, dar nu au mai ajuns acasă. Cu privire la dispariţie, Poliţia municipiului Tg. Jiu a fost sesizată telefonic de către tatăl minorului Brînzan Andrei Lucian, la ora 21:25.

BRÎNZAN ANDREI LUCIAN, în vârstă de 12 ani, din Tg-Jiu, prezintă ca semnalmente înălţime aproximativ 1,50 m, ochi verzi, păr şaten închis. Era îmbrăcat cu un costum de trening culoare bleumarin, purta o şapcă cu cozoroc din material textil negru, fiind încălţat cu pantofi sport de culoare roşie şi are asupra sa un ghiozdan tip rucsac de culoare roşie.

BRÎNZAN CLAUDIU DANIEL, de 14 ani, din Tg-Jiu, are înălţimea de 1,50 m, ochi căprui, păr şaten. Era îmbrăcat cu un costum de trening de culoare albastră, un roling negru cu glugă, pe cap purta o căciulă tip fes de culoare neagră. Este încălţat cu pantofi sport de culoare neagră şi are asupra sa un ghiozdan tip rucsac de culoare albastru închis.

Minorii au mai fost plecat voluntar de la domiciliu, fiind găsiţi de fiecare dată de poliţişti, pe raza municipiului Tg. Jiu.

Persoanele care pot oferi date care să conducă la depistarea minorilor sunt rugate să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112 ori numărul de telefon 116.000, sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Galerie foto


Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: