Horoscop

Berbec

Dimineaţă s-ar putea să fiţi iritat din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să discutaţi calm şi să încercaţi să ajungeţi la o concluzie comună. Dacă aveţi de circulat cu maşina, fiţi foarte atent! Sunteţi predispus la accidente.

Taur

Puteţi avea mici întârzieri, cauzate de evenimente neprevăzute. Vă recomandăm să nu va puneţi mari speranţe într-o afacere, ca să nu fiţi dezamăgit. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul! Spre seară, nemulţumirile din prima parte a zilei dispar şi, odată cu ele, starea de iritare.

Gemeni

Se pare că sunteţi stresat pentru că nu primiţi nici un sprijin la serviciu. Aveţi grijă să nu îi jigniţi pe cei din jur! Seara, s-ar putea să aflaţi că un prieten apropiat a suferit un accident de circulaţie.

Rac

Dimineaţă vă enervaţi la serviciu pentru că primiţi sarcini suplimentare. Vă recomandăm să fiţi prudent. S-ar putea ca şeful să nu fie în toane prea bune! Nu este cazul să vă descărcaţi nervii acasă! Ar fi bine să vă relaxaţi.

Leu

Sunteţi hotărât să plecaţi într-o călătorie de afaceri pe care aţi tot amânat-o. Partenerul de viaţă vă reproşează ca nu aţi ales cel mai bun moment, pentru că aveţi probleme importante acasă. S-ar putea să renunţaţi definitiv la călătorie, în urma unei discuţii aprinse. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie problemelor de familie.

Fecioara

S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare, pentru că există riscul să ajungeţi într-o situaţie neplăcută. Fiţi mai atent cum vă purtaţi cu prietenii!

Balanţă

S-ar putea să fiţi implicat într-un scandal la serviciu, din cauza bârfelor unui coleg. Vă recomandăm să vă controlaţi reacţiile, pentru că neînţelegerile se vor lămuri repede. După-amiază intraţi pe neaşteptate în posesia unei sume de bani, cu care vă rezolvaţi o parte din problemele financiare.

Scorpion

Astăzi nu este indicat să circulaţi cu maşina, pentru că există pericolul să fiţi implicat într-un accident. Dacă nu aveţi încotro, vă sfătuim să fiţi foarte prudent. Orice s-ar întâmplă, nu vă grăbiţi şi ascultaţi-vă intuiţia!

Săgetător

Începeţi o lucrare de pe urma căreia veţi câştiga bine. Nu vă feriţi să cereţi ajutorul prietenilor, dacă aveţi nevoie! Vă sfătuim să discutaţi calm cu cei din jur, ca să nu declanşaţi o ceartă. După-amiază sunteţi vizitat de un prieten de la care aflaţi că o cunoştinţă a avut un accident.

Capricorn

Dimineaţă este posibil să vă enervaţi pentru că nu aveţi bani să plecaţi într-o călătorie în interes de familie. S-ar putea ca o rudă mai în vârstă să refuze să vă împrumute, dar vă recomandăm să nu-i faceţi reproşuri. Fiţi mai înţelegător şi evitaţi certurile!

Vărsător

Sunteţi lăudat de şefi pentru felul în care vă faceţi treaba. S-ar putea să nu vă iasă o afacere din cauza unei situaţii nefavorabile. Vă sfătuim să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi să nu circulaţi cu maşina, pentru că sunteţi predispus la accidente.

Peşti

Aveţi tendinţa să fiţi irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că sunteţi predispus la probleme cu sănătatea. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile de afaceri. Ar fi bine să nu vă forţaţi norocul în domeniul financiar.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: