Horoscop

Berbec

Sunteţi tentat să vă angajaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp. Nerăbdarea şi nervozitatea vă pot reduce randamentul. Vă sfătuim să fiţi foarte atent în activitatea profesională, pentru a evita întârzierile şi greşelile, care vă pot atrage reproşuri din partea şefilor.

Taur

Se anunţă o zi tensionată, din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Se pare că aveţi opinii diferite în ceea ce priveşte o investiţie importantă. Vă recomandăm să vă temperaţi impulsivitatea. Dacă reuşiţi să evitaţi o ceartă, situaţia se va rezolva în scurt timp.

Gemeni

Se pare că nu sunteţi în apele dumneavoastră. Vă sfătuim să nu va asumaţi noi responsabilităţi, pentru că riscaţi să vă irosiţi energia. Sunteţi predispus la stări depresive şi accidente vasculare. Păstraţi-vă calmul! Viaţa este frumoasă, frumuseţea ei poate fi observată abia când există un echilibru sufletesc oferit de starea de calm.

Rac

Aveţi tendinţa de a deveni impulsiv. Vă sfătuim să fiţi prudent în tot ce faceţi. După-amiază primiţi o sumă importantă de bani. S-ar putea să fie vorba despre o recompensă pentru rezultatele bune pe plan profesional.

Leu

Este posibil să aveţi probleme de sănătate din cauza oboselii acumulate şi a stării de tensiune în care vă aflaţi. Ar fi bine să reduceţi ritmul de muncă şi să vă dozaţi efortul. De asemenea, vă sfătuim să evitaţi luarea deciziilor importante în domeniul afacerilor.

Fecioara

Deveniţi irascibil din cauza surmenajului. Vă sfătuim să evitaţi activităţile care necesită efort şi putere de concentrare. Puteţi să vă ocupaţi de probleme casnice. Nu răspundeţi la provocările unui bărbat mai în vârstă!

Balanţă

În cursul dimineţii sunteţi puţin cam agitat şi nu reuşiţi să vă controlaţi impulsivitatea. Riscaţi să provocaţi discuţii aprinse. Vă sfătuim să vă dedicaţi activităţilor de rutină. De asemenea, ar fi bine să circulaţi cu prudenţă, pentru că sunteţi predispus la accidente de circulaţie.

Scorpion

S-ar putea să aveţi o discuţie aprinsă cu o persoană tânără şi să spuneţi cuvinte jignitoare la adresa acesteia. Există pericolul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Vă sfătuim să amânaţi călătoriile cu autoturismul. Evitaţi speculaţiile financiare!

Săgetător

Deşi treceţi printr-o perioadă dificilă pe plan financiar, reuşiţi să rămâneţi optimist şi încercaţi să vă mobilizaţi partenerii de afaceri. Sunteţi predispus la accidente. Vă sfătuim să daţi dovadă de prudenţă în tot ce faceţi.

Capricorn

În prima parte a zilei, sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa de a contrazice pe toată lumea. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie familiei şi, mai ales, partenerului de viaţă. Împreună, puteţi rezolva o problemă financiară.

Vărsător

V-aţi propus să faceţi ceva folositor pentru casă. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. În partea a doua a zilei s-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate, trecătoare. Vă recomandăm să acordaţi mai mult timp odihnei şi relaţiilor sentimentale.

Peşti

Se pare că deveniţi irascibil din cauza schimbărilor de program. Dacă nu vă temperaţi nervozitatea, riscaţi să stricaţi relaţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă. Concentraţi-va asupra activităţilor ce nu suportă amânare! Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: