Horoscop

Berbec

Dimineaţă sunteţi uşor confuz şi este posibil ca la serviciu să vă mişcaţi mai încet. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi străduiţi-vă să recuperaţi întârzierile! După-amiază vă recăpătaţi buna dispoziţie într-o vizită la prieteni.

Taur

Plecaţi într-o delegaţie din care vă veţi întoarce cu satisfacţii deosebite. Fiţi foarte atent la acte şi bagaje! Spre seară, s-ar putea ca o rudă mai în vârstă să apeleze la ajutorul dumneavoastră.

Gemeni

Sunteţi nevoit să cheltuiţi o sumă importantă pentru a repara unui obiect casnic de care nu vă puteţi lipsi. După-amiază, vă schimbaţi programul în ultimul moment pentru a vă ocupa de problemele partenerului de viaţă. Vă recomandăm să acceptaţi ajutorul celor apropiaţi, dacă vreţi să evitaţi întârzierile.

Rac

S-ar putea să faceţi o greşeală la serviciu şi să fiţi nevoit să staţi peste program, ca să o îndreptăţi. Nu luaţi decizii în grabă şi nu vă ambiţionaţi să faceţi totul de unul singur! Aveţi ocazia să cunoaşteţi persoane care vă pot ajuta mult în viitor.

Leu

Nu este exclus să vă enervaţi din cauza dificultăţilor materiale. Dacă nu vă păstraţi calmul, riscaţi să faceţi o impresie greşită. Ar fi bine să amânaţi examenele şi călătoriile planificate pentru azi.

Fecioara

Dimineaţă nu prea sunteţi în formă şi aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic. Nu vă îngrijoraţi! Cei apropiaţi vă ajută. Împreună cu partenerul de viaţă, puteţi să rezolvaţi o problemă financiară. Vă sfătuim să nu vă pierdeţi răbdarea.

Balanţă

S-ar putea ca o problemă de sănătate să vă împiedice să plecaţi într-o călătorie sau să ajungeţi la o întâlnire. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt puţin tensionate, din cauza unei rude mai în vârstă.

Scorpion

Intenţionaţi să începeţi o nouă activitate, dar, din cauza nerăbdării, riscaţi să porniţi cu stângul. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii şi încercaţi să terminaţi ce aţi început! Comunicaţi foarte bine cu persoanele mai tinere din anturaj.

Săgetător

Dimineaţă este posibil să aveţi probleme de comunicare. Fiţi prudent la serviciu sau în afaceri! Lipsa banilor nu ar trebui să vă îngrijoreze, pentru că vă ajută o persoană mai în vârstă din familie. Spre seară primiţi o veste neplăcută de la o rudă din altă localitate.

Capricorn

La serviciu, traversaţi o perioadă mai dificilă din cauza neînţelegerilor cu şefii şi cu colegii. Nu staţi prea bine cu banii, dar vă ajută un prieten. Dacă aveţi răbdare, veţi depăşi toate obstacolele.

Vărsător

S-ar putea să nu vă iasă o afacere şi să ieşiţi în pierdere, probabil din cauza dificultăţilor de comunicare. Nu vă descurajaţi! În scurt timp se vor ivi şi alte posibilităţi de câştig. Nu luaţi decizii în grabă şi evitaţi speculaţiile!

Peşti

O persoană mai în vârstă vă surprinde cu o propunere de colaborare. Ar fi bine să acceptaţi, chiar dacă vi se pare că nu veţi câştiga prea mult. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă şi să ascultaţi sugestiile unui bărbat mai în vârstă din familie.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: