Horoscop

Berbec

S-ar putea să suferiţi o deziluzie pe plan sentimental. Nu refuzaţi comunicarea cu cei din jur. Vă sfătuim să vă exprimaţi mai clar neînţelegerile! Ar trebui să nu mai fiţi atât de orgolios, pentru că riscaţi să rămâneţi fără prieteni.

Taur

Vă sfătuim să nu mai criticaţi pe toată lumea. S-ar putea să exageraţi şi să jigniţi o persoană mai în vârstă din familie. Petreceţi momente plăcute alături de prieteni. Acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite!

Gemeni

Vă merge perfect pe toate planurile şi nimic nu vă poate indispune. Sunteţi nerăbdător să vă exprimaţi şi să acţionaţi. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi, pentru că riscaţi să faceţi gafe. Păstraţi-vă calmul şi evitaţi să vă luaţi la ceartă cu persoana iubită. 

Rac

Planurile stabilite au mari şanse de reuşită, dar este recomandat să aveţi răbdare. Sunteţi decis să faceţi schimbări în privinţa relaţiilor sentimentale. Ascultaţi-vă intuiţia.

Leu

De câteva zile vă stresează o problemă de natură financiară. Nu vă mai enervaţi pentru că aveţi ocazia să rezolvaţi această problemă cu ajutorul unei rude. Ascultaţi sfaturile partenerului de viaţă. În această perioadă sunt favorabile întâlnirile cu prietenii.

Fecioară

Sunteţi foarte aglomerat şi aveţi de făcut drumuri în interes personal. Vă recomandăm să fiţi foarte atent cu banii! În această perioadă este preferabil să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Balanţă

Traversaţi o perioadă în care credeţi că toţi sunt împotrivă şi că nu vă iese nimic. Nu mai fiţi pesimist, în curând va fi mai bine! Vă recomandăm să mergeţi în vizită la rude şi vă relaxaţi. 

Scorpion

Nervozitatea cauzată de problemele financiare poate să vă creeze probleme pe plan sentimental. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul, pentru că o ceartă cu partenerul de viaţă nu poate decât să agraveze situaţia.

Săgetător

S-ar putea să primiţi o veste proastă de la o rudă din altă localitate. Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute. O persoană mai în vârstă vă ajută să treceţi peste această perioadă mai dificilă.

Capricorn

Sunteţi cam supărat din cauză că v-aţi certat cu un bun prieten. Vă recomandăm să aveţi răbdare şi să fiţi mai înţelegător. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Vărsător

Traversaţi o perioadă nefavorabilă pe plan sentimental. Vă recomandăm să fiţi mai atent cum vă exprimaţi şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu. La nervi este posibil să rostiţi cuvinte grele.

Peşti

S-ar putea să fiţi dezamăgit de un prieten în care aţi avut încredere. Nu vă demoralizaţi şi gândiţi-vă dacă nu cumva aţi avut o parte din vină. Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă favorabilă.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: