Andreea a defilat la prezentări importante

Nume: Andreea Simona Burlan

Vârstă: 18 ani

Ocupaţie: elevă în clasa a XII a la Colegiul Comercial „Virgil Madgearu”

Poreclă: Cioco

Pasiuni: modelling-ul, sportul, muzica, dansul, plimbările

Timp liber: iese în cluburi cu prietenii sau vizitează diverse locuri alături de părinţi

Casă de modă preferată: Victoria`s Secrets

Scop: să ajungă un model consacrat

Mâncare preferată: carnea de pui şi cartofii prăjiţi; în general mănâncă orice pentru că nu are probleme cu greutatea

Vestimentaţie: îi plac ţinutele sport, casual dar şi elegante

Simona Andreea Burlan este o tânără cu experienţă în lumea concursurilor de frumuseţe şi spune despre ea că este încăpăţânată, serioasă şi mai ales realistă. Mărturiseşte că are emoţii de fiecare dată când este pe podium dar încearcă să şi le stăpânească pentru a se desfăşura totul în ordine. Andreea mai spune că nu se desparte niciodată de fondul de ten.

Andreea practică modelling-ul încă de la vârsta de 16 ani în cadrul renumitei agenţii de fotomodele „Vogue”. Tânăra declară că practică modelling-ul din pasiune şi nu pentru că s-ar face bani din asta. Fata crede că în România nu se câştigă la fel ca în străinătate. Andreea s-a hotărât să urmeze cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice, secţia „Finanţe-Bănci”.

Andreea mărturiseşte că nu o să renunţe la modelling dar se declară sceptică în ceea ce priveşte contractele care li se oferă modelelor pentru diverse prezentări în străinătate. Ea personal nu ar accepta orice contract venit la întâmplare ci după o documentare prealabilă. În cadrul agenţiei, Andreea a avut diverse prezentări pentru diverse firme de haine dar şi pentru „Miss Royal” din Craiova.

Andreea afirmă că de fiecare dată când urcă pe scenă pentru o prezentare este stăpânită de emoţii dar cu toate acestea nu i s-a întâmplat niciun incident neplăcut. Singurul lucru de care se declară nemulţumită este nedreptatea  care este destul de mare în ţara noastră.

În cadrul agenţiei, cursurile pe care le preferă sunt cele de atitudine, cele care învaţă cum să meargă şi cele la care învaţă cum să pozeze. Este foarte apreciată pentru munca ei atât de prieteni, de colegi dar mai ales de familie. Nu concepe să iasă pe stradă nearanjată şi consideră că asta ar trebui să fie o prioritate pentru orice femeie.

Părinţii şi sora ei o vor susţine mereu pentru că au încredere în ea şi vor fi de acord cu orice decizie a ei. Andreea mărturiseşte că dacă ar fi să aleagă trei lucruri de care nu s-ar despărţii acestea ar fi fondul de ten, telefonul şi aparatul de fotografiat.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: