Horoscop

Berbec

Sunteţi dominat de sentimente contradictorii, iar situaţia financiară nu vă oferă prea multe motive de bucurie. O persoană mai în vârstă vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Vă recomandăm să nu luaţi nici o decizie fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune şi aveţi toate şansele să petreceţi o seară romantică.

Taur

S-ar putea să fiţi încordat din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Este indicat să amânaţi orice decizie în privinţa investiţiilor, pentru că aveţi dificultăţi de concentrare. Ascultaţi sfaturile unei persoane cu experienţă în afaceri!

Gemeni

Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă fizică şi intelectuală. Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc, pentru că nu aveţi prea multe şanse de reuşită. Răbdare şi calm!

Rac

Neînţelegerile cu persoana iubită vă fac să acceptaţi fără ezitări o ieşire cu prietenii. Vă sfătuim să nu exageraţi pozând în victimă. S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă cucereşte imediat. Vă recomandăm să nu vă pripiţi şi să nu luaţi nici o decizie în privinţa relaţiilor sentimentale. S-ar putea să greşiţi într-un mod ireparabil.

Leu

Nu va ajung banii pentru o excursie sau o călătorie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Se pare că nu reuşiţi să-i explicaţi situaţia suficient de convingător. Va sfătuim să ascultaţi şi părerile celor din jur şi să nu mai fiţi atât de cârcotaş.

Fecioara

La serviciu, s-ar putea să fiţi agitat din cauza unei decizii pripite a şefului. Vă recomandăm să vă temperaţi nervozitatea, altfel riscaţi să vă complicaţi situaţia. Discutaţi calm cu persoana iubită, ca să nu daţi ocazia unor certuri!

Balanţă

Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Dacă nu vă controlaţi pornirile impulsive, puteţi avea probleme. O rudă mai în vârstă vă împrumută o sumă mare de bani, pe care i-aţi cerut-o mai demult. După-amiază vi se propune o colaborare. Nu vă grăbiţi să acceptaţi!

Scorpion

Dimineaţă s-ar putea să fiţi cu capul în nori şi să neglijaţi problemele importante. Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi, pentru că s-ar putea să luaţi decizii greşite. Ar fi bine să vă gândiţi cu mai multă seriozitate la ce vă propuneţi să realizaţi.

Săgetător

Aveţi un succes deosebit în afaceri. Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente oficiale. Relaţiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Vă sfătuim să aveţi răbdare. Nu alergaţi după rezultate imediate, ca să nu aveţi surprize!

Capricorn

Plecaţi într-o călătorie în care cheltuiţi cam mult, dar puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental. S-ar putea să vă simţiţi foarte bine într-un grup, deşi nu v-aţi fi aşteptat.

Vărsător

Sunteţi dezamăgit de o persoană în care aţi avut mare încredere. Nu este sfârşitul lumii! Aveţi şi prieteni adevăraţi. Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă favorabilă. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o rudă din partea partenerului de viaţă.

Peşti

Dimineaţă, sunteţi confuz şi riscaţi să aveţi probleme atât pe plan social, cât şi financiar. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi astăzi de afaceri. Relaţiile sentimentale merg bine, ceea ce vă menţine moralul ridicat. Spre seară, vă reveniţi şi comunicaţi mai uşor.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: