Horoscop

Berbec

Dimineaţa câştigaţi nesperat de bine într-o afacere. S-ar putea să vi se propună o colaborare. Vă sfătuim să refuzaţi, pentru că partenerul de viaţă ar putea să vă reproşeze că neglijaţi familia. Spre seară, vă simţiţi bine alături de prieteni.

Taur

Pot să apară schimbări importante pe plan profesional şi social. La serviciu, ieşiţi în evidenţă cu idei apreciate de şefi şi colegi. După-amiază este posibil să mergeţi împreună cu prietenii la o petrecere. Vă recomandăm să fiţi cumpătat, ca să nu aveţi probleme de sănătate. Fiţi mai atent la relaţiile sentimentale!

Gemeni

Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună, care vă influenţează favorabil relaţiile cu cei din jur. Puteţi avea succes în toate activităţile legate de familie şi în afaceri. Vă sfătuim să vă stabiliţi clar priorităţile, ca să nu pierdeţi vremea. Ascultaţi şi părerile persoanei iubite!

Rac

După o perioadă mai dificilă pe plan financiar şi sentimental, astăzi aveţi un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Nu vă susţineţi opiniile cu prea multă insistenţă, pentru că riscaţi să vă dezamăgiţi prietenii! În cursul serii, sunteţi anunţat că urmează să plecaţi într-o delegaţie.

Leu

Pe plan social şi material aveţi un succes neaşteptat. Vă recomandăm să profitaţi de şansele care vă ies astăzi în cale, dar să  aveţi răbdare şi să nu forţaţi norocul. După-amiază este posibil să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Este o deplasare în interes personal, din care vă puteţi întoarce cu beneficii materiale substanţiale. Aveţi grijă de bagaje!

Fecioară

S-ar putea să apară schimbări interesante, de natură să vă aducă multe satisfacţii. Sociabilitatea şi forma intelectuală in care vă aflaţi vă favorizează succesul pe plan social si profesional. După-amiază trebuie să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale. Ascultaţi-vă intuiţia!

Balanţă

Se pare că azi vă reuşesc toate şi sunteţi tentat să credeţi că nimic nu vă poate sta în cale. Aveţi ocazia să obţineţi câştiguri nesperate. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente. Vă sfătuim să nu refuzaţi ajutorul unui prieten apropiat. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă!

Scorpion

Dimineaţa intervin evenimente neaşteptate, care vă dau programul peste cap. Este posibil să vă vină în vizită musafiri din altă localitate. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul. O persoană mai în vârstă din familie vă ajută cu sfaturi să demaraţi o afacere.

 Săgetător

Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu refuzaţi, pentru că puteţi să câştigaţi bine. Vă puteţi ocupa de afaceri, întrucât aveţi şanse să aduceţi venituri suplimentare la bugetul familiei. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Nu neglijaţi odihna!

Capricorn

Dimineaţa sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar cu folos, care vor fi apreciate de familie. S-ar putea ca după-amiază să vă schimbaţi programul şi să vă ocupaţi de problemele unei persoane mai în vârstă din familie. Vă sfătuim să vă stabiliţi clar priorităţile, ca să faceţi faţă tuturor problemelor.

Vărsător

Aveţi succes la o întâlnire cu persoane importante. Cei din jur vă apreciază ideile. Este o zi bună pentru a vă consolida relaţiile şi pentru a va face noi prieteni. Vă sfătuim să vă organizaţi programul cu multă atenţie. Ţineţi seama şi de părerile celor din jur!

Peşti

Este posibil să vi se propună un nou loc de muncă sau să intraţi într-o afacere. Vă sfătuim să analizaţi cu atenţie toate avantajele şi dezavantajele, înainte de a lua o decizie. Ar fi bine să cereţi sfaturi unei persoane cu experienţă şi să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Dacă aveţi de luat o decizie pentru cămin, vă puteţi baza pe intuiţie.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: