Horoscop

Berbec

Dimineaţa s-ar putea să amânaţi o călătorie în interes de familie, din cauza banilor. Este momentul să vă concentraţi asupra proiectelor ambiţioase, pe termen lung. Spre seară, s-ar putea să fiţi invitat la o petrecere. Vă sfătuim să refuzaţi, este mai bine să rămâneţi acasă.

Taur

Dimineaţa sunteţi inhibat şi nu vă exprimaţi prea clar. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să fiţi înţeles greşit, din cauza problemelor de comunicare. Nu faceţi investiţii şi nu cumpăraţi obiecte de valoare!

Gemeni

În cursul dimineţii, vă indispune o problemă minoră de sănătate. Nu sunteţi prea sociabil şi preferaţi să fiţi singur. Vă sfătuim să nu refuzaţi dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viaţă. Spre seară, o rudă apropiată reuşeşte să vă redea buna dispoziţie.

Rac

Astăzi nu vă recomandăm să călătoriţi şi nici să urmăriţi câştiguri financiare. Sunteţi prea puţin sociabil şi puteţi pierde în afaceri. Nu sunt excluse nici deziluziile pe plan social. Relaţiile sentimentale nu au de suferit, cu condiţia să fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.

Leu

Se pare că sunteţi inhibat şi irascibil. Fiţi prudent şi evitaţi cearta cu colegii de serviciu! Puteţi să vă ascultaţi intuiţia. Implicaţi-vă mai mult în problemele casei!

Fecioară

Dimineaţa nu aveţi chef să discutaţi cu nimeni şi nici măcar să rezolvaţi problemele care vă privesc în mod direct. Fiţi atent, pentru că vă puteţi izola la serviciu! Vă recomandăm să fiţi mai sociabil. Problemele care vă frământă nu sunt chiar atât de grave.

Balanţă

La serviciu, sunteţi foarte bine dispus şi munciţi cu tragere de inimă. Aveţi însă grijă, pentru că sunt colegi care vă sapă! Astăzi nu aveţi cum să câştigaţi mulţi bani. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Puteţi face împreună planuri pentru cămin.

Scorpion

Dimineaţa simţiţi nevoia să vorbiţi cu cineva despre problemele sentimentale. Aveţi impresia că sunteţi neglijat. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi pradă sentimentelor, întrucât riscaţi să deveniţi melancolic. Nu fiţi morocănos! O asemenea atitudine poate accentua neînţelegerile cu persoana iubită.

Săgetător

S-ar putea să pierdeţi o afacere profitabilă, din cauza prudentei exagerate. Nu sunteţi prea sociabil şi riscaţi să vă izolaţi de cei din jur. Când vă veţi da seama, ar putea fi prea târziu. După-amiază puteţi să vă gândiţi la planuri de viitor şi să vă bucuraţi de armonia din familie.

Capricorn

Dimineaţa sunteţi de nerecunoscut şi cei din jur încearcă să vă scoată din starea de apatie în care aţi căzut. De vină pot fi oboseala acumulată şi problemele financiare, care vă preocupă serios. Vă sfătuim să nu luaţi decizii de unul singur. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi importante!

Vărsător

Se pare că vă concentraţi mai greu, din cauza neînţelegerilor cu persoana iubită. De aceea, şi dificultăţile de la serviciu vi se par mai mari decât de obicei. Puteţi câştiga bani cu uşurinţă, cu condiţia să nu vă forţaţi norocul. Peşti

Astăzi aveţi succes în afaceri. Ori încheiaţi un contract, ori vă găsiţi un al doilea serviciu. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu refuzaţi sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă!

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: