Zece angajări la Direcţia Sanitar Veterinară Gorj

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj a scos la concurs 10 posturi în cadrul unităţii. Se caută de la femeie de serviciu până la medic veterinar. Posturile sunt ocupate în prezent de către personal angajat pe perioadă determinată, căruia îi va expira contractul. Până acum contractele le erau prelungite de la an la an, însă acum vor trebui să susţină concursul şi să-l promoveze dacă vor să rămână pe respectivele posturi.

Posturile scoase la concurs de către DSVSA Gorj sunt: inginer industrie alimentară - gradul I (3 posturi); medic veterinar - gradul I (1 post); asistent veterinar treapta I  (2 posturi); femeie de serviciu (1 post); asistent laborator (2 posturi); inginer chimie alimentară (1 post). Concursul este unul de recrutare.

Directorul unităţii, Ion Iliuţă, spune că aceste posturi sunt ocupate în prezent de personal contractual, care până acum beneficia de o prelungire a contractului în fiecare an. Acum agenţia de la nivel naţional a decis să scoată toate aceste posturi contractuale la concurs, astfel încât cei care vor promova concursul să rămână în funcţie timp de trei ani. „Sunt posturi extrabugetare care, în funcţie de numărul de unităţi pe care noi le avem la un moment dat în judeţ, care sunt sub control sanitar veterinar, se angajează şi personal extrabugetar. Celor care vor câştiga concursul li se vor face contracte pe 3 ani. Până acum se prelungea printr-un ordin al autorităţii an de an. S-a ajuns la concluzia că este util un concurs. Unii colegi sunt de 20 de ani personal contractual”, a declarat Ion Iliuţă, directorul DSVSA Gorj.

Cei care corespund condiţiilor de înscriere îşi pot depune candidaturile pentru unul dintre cele 10 posturi scoase la concurs până în data de 5 martie. Concursul va debuta în data de 16 martie cu proba scrisă, iar interviul va avea loc în 20 martie.

DSVSA Gorj are în prezent un număr total de 88 de angajaţi.

Vizualizări: 259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: