Horoscop

Berbec

La serviciu, sunteţi perseverent şi aveţi voinţă să terminaţi o lucrare importantă. După-amiază ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie unei persoane mai în vârstă din familie. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Este indicat să evitaţi speculaţiile, pentru că riscaţi să vă pierdeţi credibilitatea.

Taur

Aveţi realizări profesionale deosebite. Şefii vă apreciază, dar unii colegi sunt invidioşi. Ar fi bine să nu spuneţi chiar tot ce gândiţi, pentru că s-ar putea să deranjaţi multă lume. Deşi aveţi o putere mare de convingere, vă recomandăm să fiţi mai reţinut.

Gemeni

S-ar putea să nu mai plecaţi într-o delegaţie, din motive obiective. Puteţi să vă bucuraţi, pentru că şi aşa sunteţi foarte încărcat. Este posibil ca şefii să vă răsplătească pentru eforturile din ultima perioadă. Vă sfătuim să ţineţi cont de intuiţie, dar să ascultaţi şi sfaturile partenerului de viaţă.

Rac

Munciţi cu atâta entuziasm, încât riscaţi să atrageţi invidia colegilor. Este posibil să ajungeţi la discuţii cu persoana iubită, pentru că staţi prea mult la serviciu. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Încercaţi să clarificaţi toate neînţelegerile!

Leu

Dimineaţă sunteţi plin de energie şi dispus să faceţi mari eforturi fizice. Vă recomandăm să nu vă supraestimaţi, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. După-amiază s-ar putea să aveţi musafiri sau să mergeţi în vizită la prieteni. Oricum, încercaţi să fiţi cumpătat! Ar fi bine să vă organizaţi mai eficient.

Fecioara

Aveţi un spirit de iniţiativă deosebit, sunteţi tenace şi încrezător în propriile forţe. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt bune. Puteţi să rezolvaţi probleme legate de cămin şi de copii. Aveţi şanse să rezolvaţi cu bine şi problemele financiare, dar vă sfătuim să nu vă pripiţi.

Balanţă

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie în interes de familie, prilej cu care obţineţi un câştig neaşteptat. Aveţi tendinţa să riscaţi prea mult. Vă recomandăm să fiţi mai prudent şi să nu vă forţaţi norocul. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile unei femei mai în vârstă.

Scorpion

Sunteţi într-o formă excelenţă şi faceţi planuri îndrăzneţe. Puteţi avea succes în investiţii financiare pe termen lung, în demararea unei afaceri şi în călătoriile în interes personal. Vă sfătuim să nu rataţi ocaziile care vi se oferă. Profitaţi de moralul ridicat de azi!

Săgetător

Sunteţi într-o formă excelenţă şi faceţi planuri îndrăzneţe. Puteţi avea succes în investiţii financiare pe termen lung, în demararea unei afaceri şi în călătoriile în interes personal. Vă sfătuim să nu rataţi ocaziile care vi se oferă. Profitaţi de moralul ridicat de azi!

Capricorn

Dacă este să aveţi succes într-o afacere, atunci veţi avea numai datorită încrederii în forţele proprii. Sunteţi foarte activ: aveţi întâlniri şi faceţi o mulţime de drumuri scurte, în interes personal. Este posibil să vă întâlniţi cu un fost coleg, care vă oferă posibilitatea unui câştig suplimentar. Vă recomandăm să vă temperaţi orgoliul şi să ascultaţi sfaturile unei rude apropiate.

Vărsător

Aveţi o zi destul de încărcată, cu multe drumuri şi probleme de rezolvat. Nu vă faceţi griji! Reuşiţi să faceţi faţă cu succes. Singurele dificultăţi pe care le-aţi putea întâmpina sunt de natură materială. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile.

Peşti

Situaţia financiară vă preocupă în mod deosebit. Sunteţi optimist şi aveţi încredere în ajutorul oferit de un partener de afaceri şi de prietenii apropiaţi. Totuşi, vă recomandăm să fiţi prudent. Respectaţi legea cu stricteţe, ca să nu intraţi în conflict cu autorităţile!

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: