Horoscop

Berbec

De dimineaţă aflaţi că trebuie să plecaţi urgent într-o delegaţie. Această schimbare de program nemulţumeşte întreaga familie, pentru că aveaţi alte planuri. După-amiază s-ar putea să aveţi unele conflicte cu o rudă mai în vârstă.

Taur

S-ar putea să întâminaţi probleme pe plan financiar. Din cauza lor, este posibil să nu vă simţiţi prea bine într-un grup de prieteni. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Cel mai bine ar fi să ţineţi cont de sfaturile unei femei mai în vârstă.

Gemeni

Pentru că refuzaţi să mergeţi într-o vizită la rude, relaţiile cu partenerul de viaţă s-ar putea să devină încordate. Se pare că nu aveţi succes nici în afaceri. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină şi să vă menajaţi sănătatea.

Rac

Astăzi vor interveni schimbări la locul de muncă şi acest lucru vă indispune. Vă sfătuim să vă stăpâniţi nervozitatea. Nu ridicaţi tonul la o persoană mai în vârstă din familie. Astăzi este recomandabil să evitaţi orice discuţie în contradictoriu.

Leu

Vă sfătuim să vă faceţi timp şi pentru cei apropiaţi, pentru că riscaţi să ajungeţi la conflicte şi chiar să rupeţi relaţii vechi. Partenerul de viaţă vă reproşează că negliaţi relaţiile cu familia. Vă sfătuim să aveţi grijă de sănătate.

Fecioară

Astăzi sunteţi inventiv şi aveţi o imaginaţie debordantă. Vă sfătuim să vă valorificaţi aceste atuuri în carieră şi afaceri. După amiază aveţi grijă să nu-i faceţi persoanei iubite reproşuri nemeritate.

Balanţă

Astăzi s-ar putea să primiţi o sumă mare de bani sau să vi se propună o colaborare. Partenerul de viaţă insistă să mergeţi în vizită la prieteni. Vă sfătuim să evitaţi să luaţi decizii în grabă.

Scorpion

Se pare că astăzi sunteţi excesiv de critic la serviciu. Vă ambiţionaţi să rezolvaţi o problemă complexă însă vă deranjează lipsa de interes a celorlalţi. După amiază vă regăsiţi calmul şi buna dispoziţie alături de prieteni.  

Săgetător

Sunteţi nevoit să luaţi o decizie dificilă: acceptaţi sau nu un loc de muncă mai bine plătit dar cu un program prelungit? Vă sfătuim să nu vă grăbiţi să daţi un răspuns! Ascultaţi sfaturile unui bărbat mai în vârstă.

Capricorn

Se anunţă o zi obositoare cu multe drumuri de făcut. Sunt şanse să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Nu este exclus să intraţi în posesia unei moşteniri. Evitaţi discuţiile aprinse cu partenerul de viaţă.

Vărsător

S-ar putea să aveţi probleme pe plan sentimental. Se pare că primiţi o veste proastă, care vă pune serios pe gânduri. Vă sfătuim să nu faceţi promisiuni pe care nu puteţi să le respectaţi.

Peşti

S-ar putea ca şefii să vă reproşeze că nu v-aţi făcut bine treaba. Vă sfătuim să nu inventaţi justificări. Spre seară, vă regăsiţi calmul şi buna dispoziţie cu prilejiul unei întâlniri cu prietenii.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: