Horoscop

Berbec

Aveţi grijă cum încercaţi să distrageţi unui prieten atenţia de la suferinţa sa. Umorul, deşi e binevenit cu alte ocazii, s-ar putea să-l irite şi mai tare, semn că nu v-aţi ales cele mai potrivite glume. Nu trebuie să râdeţi pe seama necazurilor altora, chiar dacă scopul dumneavoastră e nobil, de a-i abate atenţia de la durerea sa. El mai degrabă are nevoie de compătimire, să plângeţi alături de el.

Taur

Aveţi mare grijă la ceea ce faceţi, pentru că sunteţi în faţa unei ispite care vă poate cauza mari prejudicii de imagine sau de moralitate. Chiar dacă sunteţi, din fire, un om cinstit, care nu urmează decât căile corecte, azi aţi putea fi împins de la spate de un inamic care vă prinde într-un moment sensibil şi vă convinge să faceţi ceva împotriva principiilor dumneavoastră morale.

Gemeni

Parcă reveniţi brusc cu picioarele pe pământ printr-o veste bombă. Uneori e mai bine să reparaţi o situaţie aşa, brusc, fără anestezie, decât s-o tot duceţi după dumneavoastră fără să aveţi curajul de a lua măsuri radicale. Acum daţi dovadă şi de curaj, dar şi de maturitate, pentru că numai un om cu scaun la cap s-ar fi pliat atât de bine pe această schimbare rapidă de direcţie.

Rac

Nu priviţi piedicile care se mai ivesc pe parcurs cu atâta încrâncenare, ca şi cum ar fi o povară, ci trataţi-le cu un dram de detaşare, de umor chiar. Nu meritaţi să le priviţi ca pe cel mai groaznic lucru, ci aşteptaţi cu încredere deplină ca apele să se mai sedimenteze şi o să vedeţi că ceea ce părea a fi un hop era de fapt o lecţie excelentă prin care aveţi ocazia să vă maturizaţi.

Leu

Nu vă simţiţi bine în medii foarte aglomerate, foarte pestriţe, pentru că nu staţi prea bine la capitolul comunicare. Sunteţi un pic deprimat sau trist şi nu vă puteţi adapta mediului în care vă aflaţi. Ceilalţi nici nu observă că se întâmplă ceva cu dumneavoastră.

Fecioară

Aveţi mare grijă la decizia pe care sunteţi gata să o luaţi astăzi, deoarece, deşi pentru dumneavoastră ar putea avea conotaţii pozitive, pentru altul poate genera o criză. Cântăriţi atent avantajele şi dezavantajele, fără a privi totul doar din prisma propriilor interese, ci puneţi-vă un pic şi în pielea celui care ar putea avea de suferit de pe urma alegerilor făcute.

Balanţă

Greu de spus dacă situaţia care vă vizează astăzi direct e un noroc sau un ghinion, de parcă ar coexista ambele în acelaşi loc. Un eveniment trist conţine şi o notă optimistă sau, invers. O mare reuşită are şi un preţ de plătit, ca atare e o zi în care puteţi cunoaşte ambele feţe ale medaliei alternativ sau simultan: şi binele – şi răul, şi bucuria – şi tristeţea, şi succesul – şi eşecul, fără a se exclude unele pe altele.

Scorpion

Drumul spre un scop propus cândva este compus din două etape distincte. Prima dintre ele se poate spune că s-a încheiat deja şi aţi extras o concluzie benefică, ce vă va stimula să porniţi şi în a doua etapă a acestei strategii. Azi aţi putea avea surpriza să descoperiţi că săriţi deja peste cea de-a doua etapă direct la rezultatul visat, la succesul final, de parcă s-a comprimat timpul şi nu mai e nevoie de încă un efort.

Săgetător

Aţi stat ca pe ghimpi în aşteptarea acestui moment de la care aveţi mari speranţe, de parcă v-aţi lega toate visele de el! Îl consideraţi aplanarea unei stări tensionate, împăcarea mult aşteptată în cazul unui conflict, răspunsul aducător de linişte după stres, un telefon de la omul de la care visaţi un semn. Ceea ce aşteptaţi de ceva vreme, dar, din diverse motive, întârzia să ajungă la dumneavoastră, iată că bate azi la poartă şi vă face să vă simţiţi împlinit.

Capricorn

Planurile pe care le discutaţi cu familia au toate şansele să devină realitate, deci adunaţi-i pe toţi în jurul dumneavoastră pentru a stabili rolul fiecăruia în acest proiect de viitor. Sunteţi liderul oricărei acţiuni de familie, pentru că trebuie să le spuneţi şi celor dragi ce au de făcut.

Vărsător

Simţiți că vă apropiaţi cu paşi repezi de un mare succes, pentru care aţi depus mari eforturi până acum. Nu mai e mult şi veţi trage linie finală şi veţi culege roadele cele mai bune, dar tocmai pentru că sunteţi pe ultima sută de metri simţiţi că şi stresul creşte, şi nerăbdarea se amplifică, de parcă aţi intrat în mijlocul furtunii şi finalul e cel mai agitat moment al cursei.

Peşti

Nu sunteţi deloc în apele dumneavoastră şi, pentru că nu aveţi curajul să vă exprimaţi liber, din cauza unor inhibiţii sau a emotivităţii excesive, nu lăsaţi o impresie prea bună. Sunteţi timid, greu de urnit pentru a vă apuca de treabă, pentru că sunteţi influenţat negativ de griji care nu vă lasă să vă manifestaţi în voie.

Vizualizări: 932

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: