Horoscop

Berbec

Începeţi ziua în formă şi sunteţi plin de entuziasm. Vă gândiţi să demaraţi o afaceri sau să faceţi investiţii pe termen lung. Sunteţi apreciat la locul de muncă iar relaţiile cu prietenii sunt excelente.

Taur

Un prieten vechi vă propune să faceţi afaceri împreună. Merită să încercaţi, însă ar fi indicat să ţineţi cont şi de sfaturile partenerului de viaţă. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere. Fiţi cumpătat, mai ales la mâncare.

Gemeni

Se anunţă o zi bună pe toate planurile. Se pare că aveţi succes atât în afaceri, cât şi pe plan sentimental. Aveţi ocazia să câştigaţi bani în plus. Acordaţi atenţie şi familiei pentru că se pare că exageraţi cu munca şi îi neglijaţi.

Rac

O afacere demarată de ceva vreme vă va îmbunătăţi simţitor situaţia financiară. Partenerul de viaţă vă este alături şi vă ajută cu sfaturi. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie unei persoane mai în vârstă din familie.

Leu

Astăzi puteţi să ţineţi cont de intuiţie. Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă. Puteţi să intraţi în afaceri, pentru că aveţi şanse să începeţi să lucraţi pe cont propriu. Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult.

Fecioară

Astăzi ar fi bine să vă păstraţi capul pe umeri şi să vă abţineţi de la speculaţii. După-amiază aflaţi că urmează să primiţi o sumă de bani, probabil o moştenire. Vă sfătuim să vă gândiţi şi la aşteptările partenerului de viaţă.

Balanţă

Traversaţi o perioadă în care aveţi ocazia să rezolvaţi toate probleme importante. Nu este exclus să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţe. Vă sfătuim să ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Scorpion

Dacă primiţi o ofertă de colaborare vă sfătuim să acceptaţi. Norocul vă zâmbeşte şi puteţi câştiga o sumă frumoasă. Cei din jur vă cer ajutorul în chestiuni delicate. Vă recomandăm să evitaţi orice acţiune care v-ar putea aduce în situaţia de a încălca legea.

Săgetător

Vă gândiţi să demaraţi o afacere. Aveţi bani însă cel mai indicat ar fi să vă asociaţi cu un prieten. Aveţi grijă, pentru că riscaţi să neglijaţi relaţiile sentimentale din cauza problemelor materiale. 

Capricorn

Vă gândiţi că aţi putea şi dumneavoastră să începeţi o mică afacere. Fiţi realist şi luaţi în serios eforturile care vă aşteaptă. Spre seară petreceţi momente plăcute alături de familie.

Vărsător

Astăzi aveţi un program foarte încărcat. Sunteţi nevoit să faceţi o mulţime de drumuri în interes de serviciu. Ar fi bine să îi arătaţi partenerului de viaţă că îi apreciaţi eforturile. 

Peşti

Se anunţă o zi frumoasă pe plan sentimental. Fie vă îndrăgostiţi, fie relaţiile cu persoana iubită trec într-o nouă etapă. Vă sfătuim să nu vă faceţi griji în privinţa banilor, pentru că o să vă ajute o rudă mai în vârstă.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: