Horoscop

Berbec

Dimineaţa aveţi mult de alergat cu tot felul de treburi. Este posibil să pierdeţi o sumă importantă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi nu luaţi nimic în tragic. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă! Taur

Sunteţi afectat serios de pierderea unei sume mari într-o afacere nerentabilă sau de încetarea neprevăzută a unei colaborări avantajoase. Traversaţi o perioadă în care aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că sunteţi înconjurat de duşmani. Vă recomandăm să nu vă lăsaţi dominat de pesimism. Nu ezitaţi să cereţi sfatul unui bărbat mai în vârstă!

Gemeni

Puteţi lămuri toate neînţelegerile cu partenerul de viaţă, cu ajutorul unei persoane din anturaj. Vă sfătuim să aveţi încredere în sfaturile sale şi să vă temperaţi orgoliul. După-amiază aflaţi că urmează să vă viziteze o cunoştinţă.

Rac

Nervozitatea vă poate pune în situaţii delicate acasă şi la serviciu. S-ar putea să vă fie greu să vă stăpâniţi. Nu este exclus să vă meargă prost în afaceri. Ar fi bine să le amânaţi. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare.

Leu

Dimineaţa s-ar putea să renunţaţi la o călătorie în interes personal, din cauza unor neînţelegeri cu o persoană mai în vârstă din familie. Chiar dacă aveţi dreptate, vă sfătuim să nu vă ambalaţi, pentru că puteţi ajunge la o ceartă serioasă. După-amiază s-ar putea să fiţi prea obosit. Ar fi bine să evitaţi activităţile care necesită putere de concentrare.

Fecioară

Dimineaţa primiţi o veste bună în legătură cu o moştenire care vi se cuvine. Este posibil să vă schimbaţi programul. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri. Emoţiile de astăzi vă împiedică să luaţi hotărâri corecte. După-amiază vă pregătiţi pentru o călătorie în interes de familie.

Balanţă

Dimineaţa aflaţi că o rudă apropiată a suferit un accident şi vă schimbaţi planurile complet. Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli suplimentare, deşi nu staţi prea bine cu banii. O să vă ajute un prieten, nu intraţi în panică! Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

Scorpion

Dimineaţa aveţi de rezolvat multe probleme legate de o afacere. Păstraţi-vă calmul şi nu vă grăbiţi, altfel riscaţi să faceţi greşeli! După o zi foarte obositoare, petreceţi seara alături de persoana iubită, într-o atmosferă plăcută.

Săgetător

Nu sunteţi deloc sociabil şi aveţi tendinţa să vă izolaţi. S-ar putea să vă confruntaţi cu probleme care s-au acumulat în ultima perioadă. Vă sfătuim să nu cedaţi şi să căutaţi soluţii. Lăsaţi pesimismul şi rugaţi prietenii să vă ajute!

Capricorn

Dimineaţa aveţi senzaţia ca persoana iubită vă neglijează şi simţiţi nevoia să primiţi sfaturi şi încurajări. Vă recomandăm să fiţi mai sociabil, pentru că riscaţi să deterioraţi relaţiile cu anturajul.

Vărsător

Începeţi ziua cu o senzaţie de oboseală şi nu sunteţi prea comunicativ. Vă sfătuim să evitaţi activităţile în care trebuie să vă concentraţi intens. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi să amânaţi deciziile importante, mai ales în afaceri. După-amiază, vă vizitează un prieten care reuşeşte să vă redea buna dispoziţie.

Peşti

Aveţi şanse să primiţi o sumă importantă, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul să investiţi, pentru că s-ar putea să ieşiţi în pierdere. Evitaţi şi călătoriile! Ar fi bine să staţi mai mult acasă, împreună cu familia. Puteţi da o mână de ajutor la treburile casei.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: