Horoscop

Berbec

Astăzi sunt şanse să culegeţi roadele unei colaborări. După-amiază s-ar putea ca relaţiile sentimentale să nu meargă prea bine. Nu este cazul să vă îngrijoraţi, vă ajută un prieten să depăşiţi acest moment.

Taur

După o perioadă nu tocmai favorabilă pe plan sentimental, se pare că astăzi norocul vă zâmbeşte din nou. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană care s-ar putea să vă răpească inima. Nu este exclusă o relaţie de durată!

Gemeni

Se pare că sunteţi nemulţumit datorită problemelor financiare. Pe plan intelectual, sunteţi într-o formă deosebită. Vă sfătuim să profitaţi şi să vă dedicaţi studiului sau proiectelor de viitor. Sunteţi comunicativ şi puteţi să vă faceţi noi prieteni.

Rac

Aveţi multe probleme de rezolvat. Vă sfătuim să vă planificaţi cât mai bine, ca să nu vă consumaţi energia inutil. Chiar dacă aveţi spor la treabă, nu refuzaţi ajutorul prietenilor! După-amiaza, s-ar putea ca o persoană mai în vârstă din familie să vă facă un cadou.

Leu

Sunteţi foarte bine dispus, iar relaţiile cu anturajul decurg fără probleme. Singurul lucru care nu vă mulţumeşte pe deplin este situaţia financiară. Puteţi avea succes în toate activităţile legate de cămin, dar şi în societate. Spre seară, s-ar putea să ajungeţi la o petrecere.

Fecioară

Sunteţi foarte creativ şi puteţi avea succes în afaceri. Planurile pe care vi le faceţi azi se vor concretiza rapid şi vă vor aduce satisfacţii financiare. Vă sfătuim să nu treceţi cu vederea problemele partenerului de viaţă.

Balanţă

Astăzi aveţi un farmec deosebit, care vă deschide toate uşile. Puteţi să vă ocupaţi de afaceri şi să faceţi investiţii pentru cămin. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă de familie.

Scorpion

Aveţi ocazia să începeţi o activitate care vă va aduce mari satisfacţii profesionale şi financiare. La serviciu, munciţi într-un ritm alert, spre nemulţumirea colegilor. Nu încercaţi să vă depăşiţi limitele, pentru că riscaţi să vă îmbolnăviţi sau să vă accidentaţi!

Săgetător

Dimineaţa este posibil să plecaţi într-o delegaţie anunţată în ultimul moment. Deşi întâmpinaţi mai multe obstacole, vă descurcaţi foarte bine. Relaţiile sentimentale s-ar putea să fie puţin tensionate. Vă sfătuim să discutaţi calm cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Aveţi ocazia să plecaţi într-o excursie cu prietenii. Vă simţiţi plin de energie şi cei din jur vă apreciază ideile. Încercaţi să profitaţi de orice ocazie de a vă relaxa! Nu merită să vă gândiţi la cheltuieli, pentru că meritaţi câteva momente de destindere.

Vărsător

Vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie şi toată familia intră în priză. S-ar putea să vă indispună o rudă apropiată. Totuşi, mai târziu, sfaturile sale s-ar putea dovedi utile. Spre seară, când situaţia se mai linişteşte, mergeţi în vizită la prieteni.

Peşti

Dimineaţa s-ar putea să primiţi o veste bună în legătură cu o sumă de bani pe care trebuie să îi primiţi de la serviciu, spre bucuria partenerului de viaţă. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor şi să vă întâlniţi cu prietenii.

Vizualizări: 67

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: