Primele ştranduri şi piscine deschise în Gorj. Vezi preţurile!

Ştrandurile şi piscinele din Gorj sunt pregătite pentru sezonul estival. O parte dintre ele şi-au deschis porţile la 1 iunie, iar celelalte vor deveni funcţionale la sfârşitul săptămânii viitoare. Ca şi anul trecut, piscina Anna Summer Events de pe Insuliţă şi Aprilia Park din Sănăteşti, Arcani, se află în topul preferinţelor gorjenilor. Administratorii promit distracţie toată vara şi vin cu surprize pentru cei care le trec pragul. Nu trebuie ocolite nici celelalte piscine din judeţ unde pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Condiţii mai bune vor fi şi la bazinele de la Săcelu, precum şi la ştrandul din Rovinari.

Piscina Anna Summer Events, de pe Insuliţă, a fost deschisă pe 1 iunie, iar până jumătatea lunii vor fi tarife promoţionale. Cei care îi vor trece pragul în acest week-end vor plăti 15 lei/adult şi 10 lei/copil. Preţurile vor rămâne la fel şi săptămâna viitoare. Aqua Park-ul de pe Insuliţă are trei piscine, o zonă SPA şi dispune de aproximativ 1000 de şezlonguri, care intră în preţul biletului. „Am deschis sezonul estival pe 1 iunie, iar acum avem preţuri promoţionale, tarifele  urmând să fie stabilite definitiv după data de 15 iunie. Ca şi anul trecut, vor fi organizate activităţi sportive, promoţii la restaurant şi multe alte surprize. Cei care ne-au mai vizitat ştiu ce condiţii oferim”, a declarat Călin Lemnaru, proprietarul piscinei.

Tot de 1 iunie a fost deschis şi Ştrandul „Dolce Vita” din Parcul Central. Potrivit lui Aurel Buleac, administratorul ştrandului, preţurile au rămas la fel ca în anii trecuţi, respectiv 10 lei intrarea în timpul săptămânii şi 15 lei în week-end. “De la an la an venim cu unele îmbunătăţiri. Am completat cu încă 100 de şezlonguri, avem în jur de 350 de şezlonguri, piscina este cu apă filtrată. Pentru copii avem amenajat un spaţiu care este numai al lor, cu şezlonguri micuţe şi diferite sisteme de a se juca şi a se simţi bine. Avem şi o persoană care se ocupă de copii. Cabinele pentru a se echipa sunt puse la punct, avem saună pentru cine doreşte şi un teren de mini fotbal”, a declarat Aurel Buleac, administratorul ştrandului.

În acest week-end gorjenii vor putea merge şi în Staţiunea Săcelu. Începând cu acest an, în staţiune va funcţiona şi o cantină, unde meniul zilei costă 22 de lei. Administratorii Bazei de Tratament spun că preţul biletelor va rămâne la fel ca anul trecut, 7 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii.   

Pregătiri pe ultima sută de metri la Arcani

Începând de week-endul viitor, se vor deschide toate celelalte piscine şi ştranduri din judeţ. Aprilia Park din Arcani va da startul sezonului estival pe data de 12 iunie. Administratorii au stabilit deja preţurile pentru această vară. Tarifele sunt după cum urmează: luni-vineri: adulţi-14 lei, copii sub 12 ani- 7 lei; sâmbătă: adulţi- 19 lei, copii sub 12 ani- 9 lei; duminică: adulţi- 24 lei, copii sub 12 ani- 11 lei. Copiii sub 4 ani beneficiază de intrare gratuită pe tot parcursul săptămânii.

Începând cu anul acesta vor fi disponibile 20 căsuţe pentru cazare şi la acestea preţurile sunt diferite în funcţie de zilele de cazare. „Faţă de anul trecut am majorat biletele de intrare la piscină cu 2 lei, însă nu se va mai plăti suplimentar pentru tobogan. De asemenea, oferim şi posibilităţi de cazare la căsuţe. Tarifele sunt: de luni până joi - 50 lei căsuţa cu 2 locuri, fără baie;
100 lei căsuţa cu 4 locuri (2 adulti + 2 copii) şi baie cu boiler, iar de vineri până duminică - 60 lei căsuţa cu 2 locuri, fără baie şi 120 lei căsuţa cu 4 locuri (2 adulti + 2 copii) şi baie cu boiler”, a declarat Gabi Ardeleanu, unul dintre administratorii de la Aprilia Park.

Tot week-endul viitor va fi deschisă şi piscina Sara din Ţicleni. „Am renovat piscina, iar acum modernizăm spaţiul verde. Cred că până week-endul viitor lucrările vor fi gata. Preţul va fi unic de 10 de lei pentru adulţi şi copii, iar în preţul biletelor vor intra şi şezlongurile. Avem o capacitate de peste 500 de locuri”, a declarat administratorul Complexului Sara din Ţicleni.

Şi la Rovinari pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Ştrandul din centrul oraşului dispune de o terasă, plajă, duşuri, şezlonguri, cabine de schimb, bazin pentru copii, un teren de tenis şi unul de volei. „Am dat drumul la locaţia ştrandului, unde se pregătesc mititei, dar efectiv pentru copii, pentru a face baie nu am dat încă drumul pentru că apa este rece. Vom deschide ştrandul pe data de 15 iunie, când avem Zilele Oraşului”, a declarat primarul Dorin Filip.

Vizualizări: 11,602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: