Val de susținere pentru Ponta. Urmează colectă de mir?

Organizațiile PSD din toată țara au lansat o avalanșă de comunicate de presă în care îi cer premierului Victor Ponta să nu demisioneze din funcția de premier, deși DNA a cerut aviz de urmărire penală. Și PSD Gorj a dat un comunicat de susținere. Glumeții le recomandă pesediștilor să amenajeze un cort în fața prefecturii și să facă o colectă de mir, pentru a-l salva pe Ponta de la un aviz favorabil urmăririi penale, având în vedere că și alți parlamentari au fost miruiți înainte de vot.

COMUNICAT PSD GORJ

Organizația Partidului Social Democrat Gorj este de acord cu poziția premierului Victor Ponta  și îl susține în decizia de a nu demisiona din funcția pe care o deține, Parlamentul fiind singurul organ al statului care poate să ia o astfel de decizie.

Mai mult decât atât, social democrații gorjeni consideră că nu este o coincidență faptul că Victor Ponta a fost chemat la DNA în ziua în care este depusă de către Opoziţie moţiunea de cenzură.

“Victor Ponta nu are niciun motiv să-și dea demisia, iar Guvernul trebuie să-și ducă  mai departe activitatea, cu Victor Ponta premier, mai ales că potrivit datelor INS, investițiile nete au crescut cu 8,5% în trimestrul I din 2015, comparativ cu trimestrul I din 2014, iar datele anunțate de INS sunt extrem de utile pentru că ele vin din economia reală și confirmă impactul pozitiv pe care l-au avut măsurile guvernamentale de stimulare a economie. Victor Ponta are un mandat, dat de cetățeni, pe care trebuie să-l ducă la bun sfârșit și nu este întâmplător faptul că s-a început urmărirea penală, astăzi, când este depusă moțiunea de cenzură”,  susține conducerea executivă a PSD Gorj.

Întreaga organizație PSD Gorj este convinsă că Victor Ponta va demonta toate acuzațiile care i se aduc și va arăta întregii țări că este nevinovat.

Biroul de Presă al PSD GORJ 

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: