Horoscop

Berbec
Dacă un prieten se îndepărtează ar fi bine să nu îi staţi în cale. Lăsaţi-l liber şi veţi observa dacă se întoarce sau nu. Starea de izolare va dispărea imediat ce veţi vorbi cu familia despre ceea ce se întâmplă şi veţi primi sfaturile de rigoare.

Taur
Atenţie sporită la detalii şi la acţiunile care au loc în jurul dumneavoastră. Nimic nu pare să vă determine să vă schimbaţi punctele de vedere cu privire la un eveniment. Sunteţi nemulţumit de toţi şi de toate, iar partenerii nu reuşesc să vă înţeleagă comportamentul.

Gemeni
Dinamica familiei vă cam lasă cu garda jos şi nu ştiţi cum să reacţionaţi. Cei din jur se răzgândesc asupra planurilor făcute de multă vreme şi aflaţi cu surprindere că noile planuri nu vă includ, ceea ce vă cam dezamăgeşte.

Rac
Proiectele neterminate vă vor da dureri de cap toată ziua. Nu reuşiţi să vă stăpâniţi prea bine impulsurile şi orice critică adusă activităţii pare mai mult o declaraţie de război. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu, mai ales cu cei din familie, care au destule să vă reproşeze pentru că, în ultima vreme, aţi fost prea puţin preocupat de ceea ce vă înconjoară.

Leu
Deţineţi adevărul absolut şi nimeni nu vă poate contrazice. Dacă cineva îndrăzneşte, atunci va avea de-a face cu cinismul dumneavoastră ieşit din comun. Atitudinea arogantă nu vă aduce prea multă simpatie şi veţi observa cum cei din jur vă cam evită.

Fecioară
Încercările de a lega o relaţie sănătoasă sunt reduse la zero de o persoană care vă influenţează negativ. Pesimismul şi apatia ei vă fac să vedeţi sumbru viitorul alături de cel pe care îl iubiţi. În dragoste, deciziile pe care le luaţi ar trebui să fie independente de ceea ce cred alţii.

Balanţă
Astăzi nu este tocmai o zi bună pentru dumneavoastră. Nu staţi prea bine la capitolul disimulare în faţa colegilor de muncă, aşa că imediat se vede când cineva nu vă este pe plac. Primiţi şi vizita unei rude pe care nu o iubiţi şi sunteţi de-a dreptul iritat.

Scorpion
Cei din jur vă plăceau pentru că nu spuneaţi nu la nici o rugăminte, dar acum vă deziceţi de orice activitate importantă şi îi lăsaţi pe cei din jur să îşi asume responsabilitatea pentru lucrurile serioase. Spre seară, sunteţi invitat la un eveniment deosebit de important din perspectiva persoanelor care vor fi prezente.

Săgetător
Vedeţi că viaţa amoroasă a celor din anturaj este nefericită şi vreţi să le dovediţi că dumneavoastră puteţi avea una fericită. Vreţi să fiţi vedeta anturajului indiferent de ce decizii rapide sunteţi nevoit să luaţi. Faima se câştigă printr-un comportament adecvat şi nu prin competiţie cu cei care ar trebui să vă fie prieteni.

Capricorn
Un coleg de muncă vă pune la curent cu o serie de schimbări. Credeţi că noile condiţii vă avantajează şi chiar îndrăzniţi să speraţi că veţi obţine şi o mică mărire de salariu suficientă pentru a vă descurca în marea de datorii pe care o aveţi. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte.

Vărsător
Pierdeţi contactul cu realitatea şi judecaţi aspru orice greşeală a celor din jur. Încrederea în sine trebuie să fie dublată de obiectivitate, altfel ajungeţi un arogant greu de suportat pentru cei din jur. Vă purtaţi urât cu o persoană din familie care nu ocupă o poziţie la fel de importantă că a dumneavoastră.

Peşti
Sunteţi total debusolat şi cu un simţ al observaţiei extrem de scăzut, de aceea nici măcar vorbele pline de înţelepciune ale unei rude nu reuşesc să vă facă să vedeţi ceea ce nu reuşiţi din prima. Sunteţi pe cale să pierdeţi încrederea unei persoane pentru că aţi făcut o promisiune pe care în mod absolut aţi uitat-o.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: