Horoscop

Berbec
Sunteţi foarte insensibil la problemele celorlalţi şi toată lumea este surprinsă din această cauză. Deşi ceea ce simţiţi nu este chiar reconfortant, nu vă învinovăţiţi foarte tare. Aveţi doar o perioadă care va trece, iar prietenii adevăraţi vă vor înţelege în cele din urmă.

Taur
Aveţi dorinţa să purtaţi discuţii inteligente, filosofice, dar prietenii s-ar putea să aibă altă părere. Nu vă descurajaţi, sunt alte locuri în care vă puteţi potoli foamea intelectuală. O carte bună vă poate da răspunsurile pe care le căutaţi. Gemeni
Veţi întâmpina o problemă care are nevoie de atenţie, pentru că altfel va deveni şi mai mare. Folosiţi-vă de toate calităţile, aveţi tot ce vă trebuie pentru a ieşi din situaţiile dificile. În relaţie, s-ar putea să vă confruntaţi cu unele probleme de comunicare.

Rac
Anulaţi-vă întâlnirile de astăzi şi proiectele la care lucraţi. Este o zi pe care trebuie să o dedicaţi familiei în totalitate. Staţi cu cei apropiaţi, încercaţi să  analizaţi mai bine sentimentele, hotărâţi-vă cine merită să stea în viaţa dumneavoastră şi cine nu.

Leu
Vă aşteaptă o zi foarte relaxantă şi plină de lucruri frumoase. Cineva din anturaj este morocănos şi caută ceartă, dar reuşiţi să îi ţineţi pornirile sub control. Staţi departe de oamenii care împrăştie negativitate. Astăzi este o zi în care trebuie să vă bucuraţi de viaţă.

Fecioară
Este o zi potrivită să vă asumaţi riscuri. Încercaţi ceva ce nu aţi mai făcut până acum. Nu trebuie, neapărat, să săriţi cu paraşuta. Puteţi pur şi simplu să îi spuneţi persoanei dragi ce simţiţi pentru ea.

Balanţă
Este o zi în care veţi ajunge departe dacă veţi fi mai subtil. Oamenii din jur simt nevoia să aibă intimitate şi nu vor ca sentimentele lor să fie expuse. Staţi departe de subiecte sensibile şi mulţumiţi-vă să destindeţi atmosfera cu câteva glume bune.

Scorpion
Sunteţi genul de persoană care iubeşte riscurile, nu are cum să iasă ceva rău din asta. La muncă, vă descurcaţi mai bine decât oricând, în relaţiile personale, nu aveţi motive de îngrijorare, puneţi pesimismul deoparte. Dacă sunteţi tensionat, faceţi o plimbare în aer liber sau implicaţi-vă într-o activitate care necesită efort fizic.

Săgetător
Aveţi foarte multe idei, aşa că vă va fi mai greu să vă concentraţi pe un singur lucru. Este o zi bună pentru planuri de viitor. Puteţi începe să puneţi lucrurile în mişcare pentru a ajunge mai aproape de ce vă doriţi. În cercul de prieteni, vi se pare că primiţi mai puţină atenţie decât de obicei.

Capricorn
Aveţi nevoie de mai mult somn, încercaţi să vă odihniţi cel puţin opt ore pe noapte, dacă nu vreţi să clacaţi. Nu vă mai faceţi griji pentru partea financiară, în momentul în care vă veţi sătura să vă plângeţi de milă se vor rezolva. Nu mai faceţi compromisuri în relaţii.

Vărsător
Aţi fost prins în proiectele de la muncă, încât aţi uitat de oamenii dragi. Organizaţi o întâlnire, pregătiţi o seară de jocuri, arătaţi-le că nu i-aţi uitat şi că îi preţuiţi. Dacă sunteţi într-o relaţie, este important să daţi dovadă de mai multă afecţiune.

Peşti
Sunt mari şanse să supăraţi pe cineva drag, chiar dacă nu asta este intenţia dumneavoastră. Nevoia de a vă apropia de o persoană care vă place devine evidentă pentru toată lumea. Înainte să mai faceţi un pas în această direcţie, asiguraţi-vă că nu aţi primit semnale greşite.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: