Neluţu Trandafir, lacrimi şi aplauze pe scena X Factor

Neluţu Trandafir, un pensionar de 50 de ani din Tg. Jiu, aflat de 26 de ani în scaun cu rotile, a reuşit să impresioneze pe scena de la X Factor atât prin talentul său, cât şi prin povestea vieţii sale. La 24 de ani a avut un accident auto care l-a imobilizat pentru tot restul vieţii. Asta nu l-a împiedicat să fie un am activ, s-a căsătorit, are două fetiţe, iar de câţiva ani s-a reapucat şi de cântat. Cântă la nunţi, participă la festivaluri, iar fetiţele îi calcă pe urme.

Trandafir a povestit cum, la 24 de ani, conducea un camion şi a fost nevoit să evite nişte copiii care se dădeau cu sania pe şosea. Ca să nu-i omoare, a tras de volan şi a ajuns într-un stâlp. A stat un an în spitale, la Craiova i-au greşit operaţia, apoi medicii din Bucureşti i-au salvat viaţa, dar a rămas paralizat. „Dumnezeu mi-a luat puterea de a merge, dar mi-a deschis multe drumuri. Am o familie minunată şi două fete”, a povestit Trandafir, care s-a realizat şi material, având o casă cu 14 camere la Baia de Aramă şi trei maşini. Anul trecut a organizat o cursă maraton pentru persoanele cu dizabilităţi, în Tg. Jiu, cu deviza "Şi eu exist, ieri am fost ca tine. Nu mă marginaliza!”

Juraţii de la X Factor au fost impresionaţi. „Pentru demnitatea ta, puterea de a merge înainte... M-ai emoţionat! Demnitatea asta o are poporul român Pentru asta vreau să-ţi strâng mâna. Mă bucur că te-am cunoscut. Din punct de vedere profesional, ai fost senzaţional”, a ţinut să-i spună Ştefan Bănică, în timp ce avea ochii în lacrimi. „A fost talent pur”, a adăugat şi Delia emoţionată, în vreme ce Horia Brenciu a fost clar: „Îţi mulţumesc! Tu mă faci să fiu un tată mai bun!”.

nelutu_trandafir_xfactor_3

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: