Horoscop

Berbec
S-ar putea să fiţi nevoit să rezolvaţi o sumedenie de treburi curente, de corvezi domestice, să vă simţiţi pus sub presiune de prea multe sarcini care vi se atribuie. Rezultatele pot lăsa de dorit. Se poate să nu ajungeţi la performanţa propusă, să nu câştigaţi sumele de bani, bunurile vizate.

Taur
Simţiţi probabil că vă faceţi curăţenie în viaţa amoroasă, lăsaţi în urmă o relaţie care funcţiona greoi, pentru care depuneaţi nefiresc de mult efort ca să o faceţi să meargă.

Gemeni
Dotat cu o bună doză de pragmatism şi realism, v-aţi putea propune să trăiţi destul de exact şi matematic, fără să vă îmbătaţi de prea multe vise. E posibil să vă raportaţi la ceea ce se întâmplă în jur într-un mod lucid şi aplicat, să ştiţi să speculaţi unele oportunităţi de câştig imediat.

Rac
Vă puteţi trezi pradă unor sentimente negative, unui zbucium emoţional nejustificat, unor amintiri care refuză să se stingă. Nu vă iese prea bine nici să vă puneţi suficient în valoare pentru a intra în posesia unui câştig financiar, pentru a încheia o înţelegere bănească în favoarea dumneavoastră.

Leu
Sunteţi în măsură să semnalaţi sentimente şi emoţii pentru care altora le lipsesc cuvintele şi exprimarea potrivită. Sunteţi mai romantic şi mai emoţional, înţelegeţi cumva intuitiv că nimic nu-i o întâmplare, putând valorifica anumite contexte sentimentale care vă ies în întâmpinare şi pe care nu v-aţi străduit să le evidenţiaţi.

Fecioară
E de aşteptat să vă simţiţi fizic foarte sănătos, corpul să fie foarte ferm, să  răspundă la comenzi, să fiţi foarte sigur de el. Cu atâta energie şi vigoare la bord s-ar putea vorbi de faptul că veţi fi tentat să abordaţi tot ceea ce faceţi cu elanul începuturilor.

Balanţă
Pot interveni unele reuşite individuale în plan financiar. Faceţi unele progrese sesizabile într-o negociere, într-o discuţie pe marginea unui profit, a unei sume de bani. În relaţia cu cei din familie se poate păstra încă o senzaţie de neîmplinire.

Scorpion
Vă încearcă dubii sentimentale şi gelozii, mai mult sau mai puţin întemeiate. S-ar putea să nu primiţi răspunsuri definitive în privinţa unor enigme care vă trezesc suspiciunea, s-ar putea să nu reuşiţi să deveniţi foarte sigur de nimic afectiv. Indicat ar fi să vă consumaţi resursele substanţiale de energie într-o activitate sportivă.

Săgetător
O zi promiţătoare sub aspect profesional. E de aşteptat să aveţi mintea vie, imaginativă şi vizionară, să fiţi apt pentru o serie de admirabile analize de muncă şi de studiu de caz. Cu excepţia unor frecuşuri inerente, a unor surescitări şi nervozităţi trecătoare, există şanse destul de bune de a munci cu spor.

Capricorn
Relaţiile de familie sunt probabil mai încordate astăzi, iar motivul discordiei l-ar putea constitui o problemă legată de bani, o datorie restantă ori nişte cheltuieli neprevăzute şi greu de acoperit. Din punct de vedere fizic, staţi probabil mai bine decât vă aşteptaţi.

Vărsător
Chestiunile de suflet, trăire şi inimă pot decurge azi mai sinuos, mai complicat ori încâlcit. V-aţi dori probabil să fiţi iubit, tânjiţi după un anumit tip de căldură sufletească, însă nu ştiţi cum să faceţi cunoscut asta. E de aşteptat să excelaţi în abilitate, dibăcie şi îndemânare fizică.

Peşti
S-ar putea spune că sunteţi singura persoană importantă în viaţa dumneavoastră. Vă preocupă doar să vă puneţi în valoare şi să mai culegeţi nişte lauri. E de aşteptat să risipiţi din energii în activităţi care nu vă reprezintă sau în conflicte ce nu vă aparţin, epuizante.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: