Horoscop

Berbec
E posibil să fiţi nevoit să faceţi apel la capacitatea de a răbda, de a suporta o serie de privaţiuni sau lipsuri de natură materială. E indicat să nu vă faceţi iluzii prea mari în privinţa unor câştiguri financiare, dar nici să vă demobilizaţi, să disperaţi dacă o sumă de bani preconizată e zădărnicită şi nu apare.

Taur
Aţi putea ajunge la concluzia fermă că afectiv vă trebuie cât de cât ceva solid pe care să vă puteţi sprijini la nevoie. Simţiţi nevoia să faceţi curăţenie în viaţa amoroasă, să lăsaţi în urmă o relaţie care funcţiona greoi, pentru care depuneaţi nefiresc de mult efort ca s-o faceţi să meargă.

Gemeni
V-aţi putea simţi în largul dumneavoastră mai degrabă acasă sau într-un cerc foarte restrâns de persoane, familial. Sunt posibile duioşii şi momente sentimentale, încărcate de melancolii presărate pe ici pe acolo cu provocări uşor iritabile ori necugetate, cu accese de orgoliu ori furtuni de emoţii într-un pahar cu apă.

Rac
De vreme ce astăzi puteţi exploda şi vă ieşiţi din fire cu uşurinţă, nu e recomandat să luaţi decizii definitive în privinţa unor sume de bani. Totodată, atitudinea extremă şi sentimentele excesive vă pot îndrepta spre cheltuieli prea puţin înţelepte, care să satisfacă doar nişte dorinţe de moment. Este de aşteptat să primiţi unele veşti îmbucurătoare.

Leu
S-ar zice că azi vă faceţi preaplinul de glorie la capitolul sentimental. E de aşteptat să se facă ceva larmă în jurul dumneavoastră, să vă crească acţiunile, să deveniţi interesant pentru sexul opus. În plan profesional, ar putea adia vântul succesului, căci aţi putea constata că vin oportunităţi de a vă face remarcat la locul de muncă.

Fecioară
Nu aveţi un bun control asupra emoţiilor, vă lăsaţi dus de impulsuri de moment şi izbucniţi destul de violent verbal. S-ar putea reaprinde scânteia unui mai vechi conflict cu părinţii, care vă impun nişte constrângeri ori reguli aparent imposibil de urmat.

Balanţă
În plan profesional, probabil că reuşiţi să vă concentraţi foarte bine pe ceea ce vi s-a dat ca sarcină, pe lotul de muncă şi efort. Puteţi fi judecat şi apreciat doar pentru performanţa care v-a fost cerută, puteţi demonstra că aveţi calităţi şi virtuţi, că sunteţi anume chemat pentru lucrul pe care-l faceţi.

Scorpion
Vă încearcă dubii sentimentale şi gelozii, mai mult sau mai puţin întemeiate. S-ar putea să nu primiţi răspunsuri definitive în privinţa unor enigme care vă trezesc suspiciunea, s-ar putea să nu reuşiţi să deveniţi foarte sigur de nimic afectiv.

Săgetător
Iubirea astăzi ar putea fi la mare căutare. E posibil ca la nivel declarativ să aduceţi argumente solide, justificări destul de raţionale şi logice a ceea ce simţiţi faţă de persoana iubită. S-ar putea însă că, pentru o relaţionare pe deplin armonioasă, să fie nevoie de mult mai mult.

Capricorn
Într-o zi precum cea de azi nu sunt favorizate colaborările şi asocierile, afacerile sau schimburile de bunuri sau valori. E de dorit să evitaţi a manevră cu sume mari de bani, sunt posibile erori de apreciere sau de calcul financiar care să vă coste mult.

Vărsător
Staţi promiţător la capitolul comunicare, sunteţi coerent, convingător şi faceţi conexiunile logice necesare la timpul potrivit. Semnaţi un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil ori demaraţi, cu succes, discuţiile preliminare pentru achiziţionarea în termeni avantajoşi a unui bun de valoare pentru întreagă familie.

Peşti
O zi în care să fie necesar să eliberaţi constructiv o mare acumulare de energii din ultima vreme. Cum aţi devenit probabil un recipient închis aflat sub maximă presiune, sunt posibile explozii, turbulenţe de moment la nişte stimuli absolut inofensivi, unele izbucniri vulcanice pe motiv de ofensă nejustificată.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: