Horoscop

Berbec
Sunteţi convins că cineva manipulează realitatea şi vă implicaţi în fiecare dramă emoţională pe care încercaţi să o evitaţi. Sentimentele  sunt foarte intense şi este mai greu decât credeţi să le potoliţi. S-ar putea să nu aveţi cum să opriţi transformarea unei conversaţii liniştite într-o furtună.

Taur
Vreţi să vă simplificaţi viaţa cât mai mult, dar ceilalţi încearcă să vă convingă să alegeţi opţiuni care nu fac decât să complice lucrurile. Paradoxal, opoziţia nu vă va aduce simplitatea pe care o doriţi şi va atrage chiar emoţii nerezolvate.

Gemeni
Aveţi un program bine stabilit, de la care nu o să vă abateţi. Nu vreţi să vă lăsaţi atenţia atrasă de lucruri care vă îndepărtează de scopul final. Ceilalţi s-ar putea să interpreteze asta ca respingere, dar nu aveţi timp să demonstraţi contrariul.

Rac
Sunteţi preocupat să luaţi decizii importante şi îi faceţi pe ceilalţi să se întrebe de ce sunteţi atât de serios. Prietenii sunt dispuşi să vă ajute, dar nu lăsaţi pe nimeni să se implice în viaţa dumneavoastră. Nu aveţi nici un motiv să îi excludeţi pe ceilalţi, mai ales că v-ar prinde bine ajutorul.

Leu
Încercaţi să vă lămuriţi sentimentele pentru un prieten vechi sau un membru al familiei şi nu sunteţi dispus să vă împărtăşiţi gândurile. Sunteţi persoana pe care ceilalţi se bazează, iar acum nu este momentul să îi daţi la o parte şi să îi dezamăgiţi.

Fecioară
Vă treziţi cu gândul că puteţi face aproape orice vă trece prin cap. Chiar dacă s-ar putea să fiţi dezamăgit, nu este momentul să îi judecaţi pe ceilalţi, mai ales că intenţiile sunt onorabile.

Balanţă
Nu sunteţi cea mai drăguţă persoană azi. Pentru că vreţi să rămâneţi fidel principiilor, s-ar putea să fiţi uşor agresiv cu cei care cred altceva. Va fi, însă, o adevărată provocare să vă susţineţi părerea, mai ales dacă colegii vor încerca să vă convingă că vă înşelaţi.

Scorpion
Prietenii sunt tentaţi să pretindă că o problemă dificilă a dispărut, pentru că nu vor să vă enerveze. Totuşi, ştiţi când ceilalţi vă ascund ceva şi nu vă place să fiţi manipulat. Atmosfera din jur este tensionată şi este foarte uşor să interpretaţi greşit intenţiile celorlalţi.

Săgetător
Aveţi impresia că este politicos să tăceţi, dacă nu aveţi nimic pozitiv de spus. Totuşi, liniştea este grăitoare, iar ceilalţi au impresia că nu sunteţi în apele dumneavoastră. Nu este, însă, nevoie să le demonstraţi contrariul, aşa că nu intraţi în discuţii, dacă nu simţiţi nevoia să faceţi asta.

Capricorn
Oamenii vă pun, astăzi, pe un piedestal, mai ales că vă intraţi atât de bine în rolul de lider. Nu este înţelept să complicaţi o situaţie spunându-le celorlalţi ce să facă. În loc de asta, încercaţi să vă îndepliniţi sarcinile fără să credeţi că metoda folosită este singura cale de a obţine productivitate.

Vărsător
Toată lumea vă cere ceva astăzi şi aveţi impresia că nu sunt rezonabili. Nu promiteţi mai mult decât puteţi oferi, faceţi-vă un plan şi spuneţi-le şi celorlalţi intenţiile dumneavoastră. Păstraţi incertitudinile pe care le aveţi pentru că altfel s-ar putea să hrăniţi negativitatea care pluteşte în aer.

Peşti
Este surprinzător cât de repede treceţi de la scopuri ambiţioase la unele pragmatice şi uşor de realizat. Cele mai mari visuri  încep să dispară şi vă lasă cu o imagine mai realistă a viitorului, pe care o puteţi îndeplini. Totuşi, nu vă pierdeţi timpul încercând să vă conformaţi planurilor celorlalţi.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: