Horoscop

Berbec
Credeţi că nimeni nu vă iubeşte, deşi nu aveţi nici un motiv să simţiţi asta. Dacă vă suspectaţi iubitul că nu mai are sentimente, ar trebui să aveţi dovezi concrete, înainte să luaţi o decizie. S-ar putea ca singurul motiv să fie lipsa de încredere în dumneavoastră.

Taur
Dacă plănuiţi să vă întâlniţi cu prietenii, s-ar putea să fiţi nevoit să amânaţi. Aveţi anumite responsabilităţi la muncă ce vă împiedică să faceţi tot ce vă doriţi. Nu înseamnă însă că trebuie să  anulaţi reuniunea, ci doar să o amânaţi cu câteva ore.

Gemeni
Trebuie să munciţi un pic mai mult decât de obicei ca să vă câştigaţi banii. Va trebui să acordaţi mai mult timp sarcinilor pe care le aveţi la muncă sau va trebui să faceţi mai multe drumuri în interes de serviciu.

Rac
Planurile sunt întârziate astăzi, poate ar trebui să vă concentraţi mai bine pe ce faceţi. Chiar dacă sunteţi dezamăgit, nu lăsaţi acest lucru să vă deprime. Lucrurile se vor întâmpla aşa cum vă doriţi, doar că trebuie să aveţi mai multă răbdare.

Leu
Primiţi veşti proaste legate de economie şi de situaţia globală, iar asta vă face să vă îndoiţi de viitorul financiar şi nu e cazul. Economia lumii este într-o stare bună, iar micile obstacole nu vă afectează. Lăsaţi-vă dus de val şi nu mai credeţi tot ce citiţi.

Fecioară
Un prieten apropiat sau chiar partenerul nu comunică foarte bine, dar asta nu înseamnă că nu îi pasă de dumneavoastră. Persoana respectivă are anumite dificultăţi legate de bani sau de alte aspecte ale vieţii personale. Nu va fi o companie plăcută, dar cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să îi fiţi alături.

Balanţă
Sunteţi preocupat de treburi casnice. Poate vreţi să aveţi grijă de grădină sau doar să faceţi curăţenie. Lăsaţi această activitate pentru seară, pentru că în timpul zilei trebuie să vă concentraţi pe ce aveţi de făcut la muncă.

Scorpion
Partenerul este mai tăcut decât de obicei şi chiar melancolic. Poate vă întrebaţi dacă aţi greşit cu ceva, dar adevărul este că această situaţie nu are legătură cu dumneavoastră. Are foarte multe responsabilităţi şi este doar copleşit. Fiţi alături de el, în timp ce îşi rezolvă problemele.

Săgetător
Responsabilităţile casnice cresc astăzi şi vă fac să vă simţiţi mai obosit decât de obicei. Nu acordaţi prea mult timp acestor activităţi, pentru că locul de muncă este cel care are nevoie de toată atenţia.

Capricorn
O vizită de la un prieten apropiat sau un coleg ar putea fi întârziată, poate din cauza unor probleme financiare. Această situaţie vă blochează şi nu vă lasă să faceţi nimic. În astfel de momente, cel mai bine este să găsiţi activităţi care să vă distragă atenţia.

Vărsător
În ultima vreme v-a mers foarte bine financiar, dar vreţi mai mult! Totuşi, s-ar putea să vă simţiţi uşor descurajată şi să aveţi impresia că aţi muncit prea mult pentru acest confort. Încercaţi să nu vă victimizaţi şi să vedeţi situaţia la adevărata ei dimensiune.

Peşti
Aveţi impresia că arătaţi îngrozitor şi vreţi să vă schimbaţi look-ul. Cumpăraţi-vă haine noi şi duceţi-vă la sală, vă veţi simţi mult mai bine şi mai motivat să faceţi ceva în această privinţă. Chiar dacă arătaţi foarte bine, vă va creşte, astfel, încrederea în sine.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: