Hot in Germania, arestat la Rovinari

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj  au depistat un tânăr de 21 de ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, pe numele căruia autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În data de 10 februarie a.c., în urma schimbului suplimentar de date şi informaţii prin intermediul Biroului S.I.R.E.N.E. din cadrul C.C.P.I. - I.G.P.R., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Gorj, împreună cu poliţişti ai Poliţiei oraşului Rovinari, l-au depistat, pe raza localităţii de domiciliu, pe T.I.S., de 21 ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, pe numele căruia autorităţile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Tânărul este suspectat că, în cursul anului 2011, împreună cu mai multe persoane, a comis nu mai puţin de 21 de fapte de furt din societăţi comerciale, în care au pătruns prin efracţie.

Persoana în cauză a fost reţinută şi condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a dispus reţinerea sa pe bază de ordonanţă.

Astăzi, 11 februarie, suspectul va fi prezentat Curţii de Apel Craiova pentru efectuarea demersurilor necesare extrădării.

Biroul de presa al IPJ Gorj

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: