Hotărârea care anulează selecția de la Transloc, atacată în instanță

Hotărârea prin care Adunarea Generală a Acționarilor de la Transloc SA Târgu Jiu a anulat selecția unor noi directori a fost atacată în instanță de consilierul local Ion Săvoiu. Transloc este societatea de transport local a Primăriei Târgu Jiu. Consiliul de Administrație a demarat procedura de selecție, după ce și-ar fi dat seama că a prelungit ilegal mandatul actualului director Vasile Căilean pentru încă patru ani. După ce la concurs s-a înscris și consilierul local liberal Mihai Paraschiv, un apropiat al primarului liberal Marcel Romanescu, cei din AGA au anulat selecția. Au motivat prin faptul că actualul director Căilean este încă în mandat.

Adunarea Generală a Acționarilor de la Transloc SA Târgu Jiu s-a întrunit pe 13 septembrie și a decis anularea procedurii de selecție pentru posturile de directori. Pentru cele trei posturi se înscriseseră în competiție șapte persoane.

Ion Săvoiu, consilier local PMP, care se judecă și cu propriul partid după ce a fost exclus, a depus pe 23 septembrie la Tribunalul Gorj o acțiune de anulare a hotărârii AGA.

Dosarul nu a primit încă termen de judecată. (A.A.)

Vizualizări: 1,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: