Hotnews: DEZVĂLUIRI INCENDIARE

HOTNEWS a publicat în această seară mai multe stenograme din cazul parlamentarului Cătălin Voicu, pentru care procurorii DNA au cerut avizul Parlamentului în vederea arestării. Reamintim că Voicu fusese propus de PSD pentru postul de Ministru de Interne în guvernul Boc 1, dar s-a opus preşedintele Băsescu. Stenogramele publicate de Hotnews ne arată si motivele. Iată câteva dintre acestea.

Voicu Catalin: (neinteligibil) nu dom'ne, Carmen Frumuselu, Preda Joita si ...(neinteligibil) ati fost rugat de mediul politic, ca ar fi o marsavie, o....domnu' Casuneanu a castigat peste tot dar la Curtea de Apel l-au manarit....
Costiniu Florin: Da.
Voicu Catalin: ...deci el a castigat licitatia (...neinteligibil...) la centrul de construire al....a....consultare la banca, stii, accepta tot si la Curtea de Apel, pe-o smecherie.
Costiniu Florin: Da.
Voicu Catalin: La Curtea Suprema mai (...neinteligibil...) nu stiu ce firma e asta, pe ce firma, PACO, nu stiu pe cine are. (...neinteligibil...)
Costiniu Florin: Pe PACO, pe PACO. Am inteles. Gata.
Voicu Catalin: La fetele astea merge direct cu dumneavoastra sa nu le spuneti nimic. (neinteligibil)
Costiniu Florin: Nu, nu, nu, nu.
Voicu Catalin: ...va fac si eu un contraserviciu!
Costiniu Florin: Nu, bineinteles ma! Oricand!
Voicu Catalin: (...neinteligibil...) asa daca ati bagat-o pe contraserviciu nu poa' sa spuna "cu gologani" (rade)
Costiniu Florin: Bineinteles! Doamne Fereste!
Voicu Catalin: Nu, eu vreau sa evit orice contact (...neinteligibil...)
Costiniu Florin: ...nu, stati linistit!
Voicu Catalin: Cand avem un raspuns....cand trebuie sa le predea mai bine-
Costiniu Florin: Cu vreo saptamana inainte de ....
Voicu Catalin: Aha, asta e prin octombrie

------------------------------

Voicu Catalin: Vanghelie e un tip orientat, nu-
Mazare Alexandru: Sunt convins c-a lucrat si bine pe altii...
Voicu Catalin: Bun, a lucrat bine pe altii...
Mazare Alexandru: Daca avea naspalituri...
Voicu Catalin: Bun, a lucrat bine pe altii, da' poti sa mai si gresesti, nu- Ideea e urmatoarea: Vanghelie nu ca are un interes, este direct interesat in toata povestea asta, sa ajung acolo.
Mazare Alexandru: Pai, puteti intra...
Voicu Catalin: Prezenta mea la Interne lui ii confera liniste.
Mazare Alexandru: Bun asta!
Voicu Catalin: Pentru ca la Interne ...sa fii un foarte bun ministru, in ghilimele, ca sa nu te cunoasca nimeni dincolo de usi. (....)

----------------------------

Voicu Catalin: Neprezenta mea in varfu' ministerului de Interne se rostogoleste ca un bumerang impotriva mea, imaginea Politiei, a Curtii, la noi. Ei nu inteleg chestia asta. Ei inteleg ca am fost fentat a doua oara. Mi-ar fi mult mai simplu, sa bag un baiat bun, sa ma asculte ...(neinteligibil)...da- Da' daca-l incaleca cei de la SRI- Daca il incaleca cei de la Parchet- Nefiind eu acolo, eu am alta relatie. Pe unii ii cunosc si in alte pozitii, mai cunosc cu peruca-n cap, pe altii ii cunosc si cu fetite ce fac. Cu mine le-a...daca ma duc si-i spun: "Domnule procuror general, am o mare rugaminte! Si va raman indatorat, dosaru' asta vreau sa ramana asa!" Si am dat cu palma, nouzeci si noua la suta ramane cum spun eu! Daca-l rog cutare, gaseste cinspe elemente, sa ni-l intoarca pe pustiul ala de....(neinteligibil)...Da' eu daca ma uit intr-un dosar, stiu unde sa caut, c-am fost la Gheorghe Robu...(neinteligibil)...Si nu ma poa, poate pacali nimeni! Ma, f....(neinteligibil) (...)
Voicu Catalin: Din toate motivele care ti le-am expus, cate o hartie din trecutu' fiecaruia, i-am tinut pe loc si i-am facut fideli. Si unii dintre ei chiar daca-s ofiteri SRI, mai erau pe state si SIE. Si toate astea erau la generalu' Iliescu, eu eram in departamentul de lucru...(neinteligibil)...Un om ti-e loial daca are un motiv. L-ai ajutat, ai facut, da- Dar in momentu' cand mai ai un motiv suplimentar, foita, doua motive sunt mai puternice ca un motiv, colegule! E complicat acuma sa ma apuc sa-ti fac teorii.
Mazare Alexandru: Nu, am inteles! Nu ca...Vorba aia, sunt oameni care zici ca-s cu tine si te trezesti ca te-a tradat pe la spate, ca nu....
Voicu Catalin:Asta este si motivul pentru care, cel putin o data, trebuie sa ma faca ministru. Ca sa sparga acest mit, ca nu m-a vrut partidu', ca nu m-a vrut...Pentru ca Oprea a lansat ...(neinteligibil)...cica "Dom'ne, nu m-a vrut partidul, democratic eu am castigat..." Bine, pe urma au aflat baietii, cu bani, au dat!  S-a aflat ca, s-a aflat de la...(neinteligibil) ....Da' ideea este ca n-a, n-am avut explicatii! Oprea in timp ce vamuia pe toata lumea cat a fost la ...(...)

---------------------------------------

Voicu Catalin: Eu am, am vorbit cu cei de la ....(neinteligibil) ....Il incaleca pe procuroru' sef de acolo, el l-a lansat in ...(neinteligibil) ...o sa ma-ntalneasca ...(neinteligibil) ...Doi! Sa vedem la liberali. Am fost la Orban in noaptea aia cand ....(neinteligibil)...L-am sunat pe urma. "Unde esti Ludovic- Iesi afara din...." Eram in sediu. A iesit si Varujan...I-am spus: "Nu vreau sa vorbesc cu tine, du-te inapoi!" I-am spus: "Ludovic, te-am ajutat in momente grele, cu accidentu' de masina. Te-am ajutat..." Era intr-o situatie...
Mazare Alexandru: El a dat peste fata aia atunci-
Voicu Catalin: ...(neinteligibil)...
Mazare Alexandru: Ce mare crima- ....(neinteligibil)
Voicu Catalin: A ramas varianta ca Nu, Nu o tinem. Nici n-o sa spuna.
Mazare Alexandru: Ihi, ihi.
Voicu Catalin: Altfel, daca te roaga sa afle si Geoana, noi spunem NU ...(neinteligibil)...
Mazare Alexandru: Era baut-
Voicu Catalin: Da.
Mazare Alexandru: Am inteles.
Voicu Catalin: ...(neinteligibil)...cunoaste....(neinteligibil)..."Uite, dom'ne!" Doi. I-am zis: "Ludovic, cand a fost sa ...(neinteligibil) ...un apartament pe Mosilor".  Ba, o sa-i spun, am veni la tine cu Casuneanu de mana la birou si te-am anuntat sa aveti grjia ca aveti o capcana intr-un apartament". El e putin naiv cu bautura. ...(neinteligibil) ....Trei! L-am trimis pe Vanghelie ...(neintebilibil) ....acolo, l-am trimis...

Întreaga poveste AICI.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: