Hoţul de undiţe, arest la domiciliu. „Am furat pentru că am vrut”

Tânărul de 18 ani din Motru, care săptămâna trecută a fost reţinut pentru 24 de ore pentru că a furat undiţe în valoare de 7.000 de lei dintr-o maşină din oraş, a primit mandat de arestare preventivă la domiciliu. Iniţial, procurorii au cerut mandat de arestare pe numele acestuia, dar magistraţii au fost mai indulgenţi şi, cu acceptul lor, chiar îi permit lui Ştefan Alexandru Tănasie să plece de acasă, fiind de presupus că la această vârstă tânărul mai trece şi pe la şcoală.

„(…) dispune luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpatul Tănasie Ştefan Alexandru, pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 27 octombrie 2017 şi până la data de 25 noiembrie 2017”, a decis instanţa, decizia nefiind definitivă.

Tânărul care s-a apucat de furat deşi abia a împlinit 18 ani şi-a recunoscut fapta şi spune că nu a avut un motiv concret pentru a fura, neavând ce face cu undiţele. „Am furat că aşa am vrut. Nu am vrut să fac nimic cu uneltele. Regret. Îmi pare rău!”, a declarat suspectul dus la audieri. Acesta a fost ajutat de un alt elev de 14 ani.

Interesant este că proprietarul autoturismului a văzut că nu mai are undiţele abia când a ajuns în Deltă, fiind nevoit să se întoarcă acasă.

Vizualizări: 7,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: