Şi-a reclamat amanta la Guvern. Ce trebuie să facă un primar din Gorj

Un bărbat din comuna gorjeană Roşia de Amaradia şi-a reclamat amanta la Guvernul României, nemulţumit fiind de favorurile sexuale pe care aceasta i le oferă. Sesizarea este una cât se poate de serioasă, câtă vreme a fost primită, citită şi dată spre soluţionare primarului comunei Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, de către reprezentanţii Guvernului.

Cert este că şi primarul, la rândul lui, a dat-o spre soluţionare angajatei care se ocupă de Asistenţa Socială în comună, cu menţiunea ca aceasta să cerceteze doar prima parte a sesizării. „Cred că funcţionarii din Bucureşti n-au citit conţinutul; au citit câteva rânduri acolo la început, fără să vadă şi continuarea. Eu am redirecţionat-o către fata care se ocupă de Asistenţă Socială şi am dispus să facă verificări doar asupra primei părţi care se referă la o neînţelegere avută cu un vecin, că de ce stă în satul respectiv, că are copiii în alt sat şi ar trebui să se ducă acolo. Cum să verific eu cele semnalate?! Sigur n-au citit-o”, a spus primarul localităţii Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Nicu de la Roşia de Amaradia, căci acesta este prenumele bărbatului, are undeva la 60 de ani. A fost căsătorit, spune primarul, dar soţia acestuia a fost găsită moartă în coteţul porcilor în urmă cu un an. De atunci, bărbatul şi-a găsit alinarea în patul altei femei din comună, de care acum se declară nemulţumit.

Vizualizări: 4,191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: