Hoţul „nelicenţiat“ al lui Morega a fost prins

Un minor de 16 ani din Botoşani este cel care a îndrăznit să-l prădeze pe deputatul Dan Ilie Morega. Acesta a primit 19 zile de arest pentru că a furat două telefoane mobile şi o cutie de valori goală. Se pare că vorbele lui Morega că un “hoţ nelicenţiat” l-a furat se adeveresc şi a ţinut să mulţumească poliţiştilor pentru operativitatea de care au dat dovadă.

Minorul din Botoşani are 16 ani şi a dat mai multe spargeri pe raza municipiului Târgu-Jiu. În cele din urmă a fost prins de poliţiştii din Târgu-Jiu care au găsit asupra lui mai multe bunuri printre care şi telefoane mobile. S-a stabilit că acesta este şi suspect în cazul furtului de la biroul deputatului de Gorj Dan Ilie Morega, unde a intrat pe geamul uitata deschis de o angajată. ”Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată, despre faptul că în noaptea de 12/13.09.2011, persoane necunoscute au pătruns prin escaladarea unei ferestre lăsată deschisă şi neasigurată, în cabinetul medical individual situat în municipiul Târgu-Jiu, de unde au sustras un laptop, cazându-i un prejudiciu de 1.400 lei. În urma activităţilor operative desfăşurate de poliţiştii a fost identificat un tânăr, 16 ani, din Botoşani,  care în perioada 27.08.2011-13.09.2011 a sustras din mai multe imobile, situate pe raza municipiului Târgu-Jiu, un număr de 5 laptop-uri, 6 telefoane mobile, un ceas bărbătesc, precum şi suma de 3.000 lei, cauzând un prejudiciu total de circa 19.000 lei. Au fost recuperate 3 laptop-uri, 2 telefoane mobile şi ceasul bărbătesc, în valoare totală de peste 6.500 lei, bunurile urmând a fi predate părţilor vătămate“, spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Bogdan Scafeş.

Suspiciunile lui Morega s-au adeverit

Deputatului Morega i s-a confirmat acum bănuiala că un „hoţ nelicenţiat” a fost cel care i-a furat două telefoane mobile şi o cutie de valori goală. „Eram convins că era un tânăr destul de pricăjit şi cum l-am numit eu, hoţ nelicenţiat, că a furat decât cele două telefoane ieftine pe care nu le foloseam şi o casetă de valori care nu avea în ea nici documente şi nici bani”, a spus Morega.

Chiar dacă paguba nu a fost prea mare şi a reuşit să-şi recupereze bunurile, Morega apreciază operativitatea poliţiştilor şi le mulţumeşte. „Eu vreau să apreciez operativitatea poliţiei şi să felicit conducerea poliţiei, în special pe şeful Poliţiei Municipale, pe comisarul şef Birău, şi pe cei care s-au ocupat de acest caz. Ca şi parlamentar, făcând parte din Comisia de Siguranţă Naţională, de Ordine Publică şi Apărare, nu pot decât să-l informez şi pe ministrul Igaş că la Gorj e o echipă bună şi sunt oameni serioşi care se ocupă de problemele cetăţenilor”, a menţionat deputatul.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: