Morega, furat de hoţi „nelicenţiaţi“

Cabinetul parlamentarului de Gorj, Dan Ilie Morega, a fost prădat de hoţi în noaptea de marţi spre miercuri. Se pare că totul s-a întâmplat din neglijenţa unei angajate a parlamentarului, care a uitat un geam deschis. Suspecţii au furat telefoane mobile şi o cutie de valori. Morega a declarat pentru Gorj Tv că nu i-a dispărut nici un leu, dar la alte instituţii de presă a susţinut că i s-a furat şi câteva zeci de milioane de lei vechi, bani proveniţi din taxele studenţilor de la ULIM.

Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată ieri de dimineaţă că noaptea trecută, persoane necunoscute au intrat în cabinetul parlamentarului Dan Ilie Morega de unde au sustras mai multe bunuri. Oamenii legii s-au deplasat imediat la faţa locului pentru a vedea ce s-a întâmplat şi pentru a identifica suspecţii. Se pare că omului politic i s-au furat două telefoane mobile şi o cutie de valori goală. „Noi facem cercetări pentru a-i identifica pe suspecţi şi pentru a recupera prejudiciul creat”, spune Bogdan Scafeş, purtător de cuvânt IPJ Gorj

O angajată a parlamentarului nu a vrut să recunoască în ruptul capului că cel care a fost prădat de hoţi este chiar Dan Ilie Morega şi susţine că obiectele s-au furat de la o societate comercială care îşi are sediul acolo. „Furtul nu are nicio legătură cu domnul Morega sau cu universitatea ULIM. Aici are sediu o societate comercială care nu are legătură cu domnul deputat. Este în acea clădire, dar sunt birouri diferite. Nu s-au furat bani decât două telefoane şi o cutie goală de valori”. 

Morega, prădat şi nu prea

Morega susţine că furtul s-a produs din neglijenţa unei angajate care a uitat geamul deschis. Parlamentarul susţine că i s-au furat numai 2 telefoane mobile şi o cutie de valori goală. „Mi s-au furat două telefoane pentru că făcusem un abonament de grup la care am primit şapte telefoane. Cinci le-am dat şi am aveam două de dat. Cutia cu valori era goală, pentru că studenţii de la ULIM nu începuseră să achite taxele. Pot să va spun că nu aveau ce fura că am un birou normal de parlamentar, fără valori sau tablouri scumpe. Totul s-a întâmplat din neglijenţa unei angajate care a lăsat geamul deschis. Hoţii, care nu au ce face, sau care cu asta se ocupă, au intrat şi au furat, cred că nu erau nici licenţiaţi”.

Pentru alte instituţii de presă, Morega a declarată că pe lângă cele două telefoane i-a dispărut şi o sumă de bani, provenită din taxa studenţilor de la ULIM, bani, de la care şi-a luat gândul. „E mai greu să recuperez 50-60 de milioane cât or fi fost din taxa studenţilor. Dumnezeu ştiu. Cine i-a luat i-a şi cheltuit, s-au îmbrăcat, au băut, au mâncat dacă erau mai săraci. S-or fi gândit că găsesc acolo aurul de la Roşia Montana. Eu nu ţin la birou valori, bani, tablouri şi nici acasă”, a spus Morega la Radio Infinit.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: