Hoţul uituc a fost prins

Bărbatul care a furat ieri o maşină, după care a accidentat-o şi a fugit, nu înainte de a-şi uita portofelul în ea, a fost prins de poliţişti.

La data de 24.01.2011, orele 07:46, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat de 32 ani, din localitate, despre faptul că în noaptea din 23 spre 24 ianuarie, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul proprietate personală, pe care îl avea parcat în faţa imobilului, pe str. Slobozia.

La scurt timp de la sesizare, autovehicul a fost găsit abandonat într-un şanţ pe raza localităţii Băleşti, sat Tălpăşeşti, în afara D.N. 67, la km 73 + 200 m. Urmare a cercetărilor efectuate, s-a stabilit că suspect de comiterea furtului este C.D.M., de 28 de ani, din Tg-Jiu, în autoturism fiind găsite documentele de identitate ale acestuia.

Suspectul a fost depistat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei. Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit suspectul a sustras autoturismul în seara zilei de 23.01.2011, profitând de faptul că partea vătămată nu îl asigurase şi lăsase cheia în contact. Deşi nu poseda permis de conducere, suspectul a condus autoturismul de pe str. Slobozia, pe D.N. 67, până pe raza satului Tămăşeşti, unde, pierzând controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune laterală cu doi arbori, de pe marginea drumului.

Poliţiştii au dispus reţinerea suspectului pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 25.01.2011, să îl prezinte cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: