Houri a marcat la debutul pentru Universitatea Craiova

Unul dintre ultimii sosiţi în lotul Universităţii Craiova, francezul de origine magrebiană Lyes Houri, a marcat la primul său meci în tricoul alb-albastru. Jucătorul împrumutat de olteni de la la formaţia maghiară MOL Fehervar a deschis scorul în minutul 29 al meciului amical câştigat de Universitatea cu 2-0, la Poiana Braşov contra divizionarei secunde Metaloglobus Bucureşti.

Lyes Houri a fost titular la Craiova fiind utilizat pe postul de atacant stânga. Al doilea gol al formaţiei lui Laurenţiu Reghecampf a fost reuşit de Atanas Trică, în minutul 49, nepotul lui Ilie Balaci marcând în premieră pentru echipa mare a Universităţii Craiova, pentru care a debutat în ultima etapă a campionatului trecut. Totodată, Alexandru Creţu, ultimul transfer al formaţiei din Bănie, a fost folosit din primul minut de Reghe, el evoluând pe postul de închizător.

Pe parcursul amicalului, Laurenţiu Reghecampf a trimis pe teren toţi jucătorii pe care îi are la dispoziţie în stagiul de pregătire de la munte, lipsind cei aflaţi la loturile naţionale, respectiv: Markovic, Baiaram, Câmpanu, Screciu şi Benga.

Partida de la Poiana Braşov nu a fost deschisă publicului, în timp ce al doilea amical al Universităţii, cel cu KSE Tg. Secuiesc, a fost anulat. De altfel, cantonamentul de la Poiana Braşov, care iniţial trebuia să dureze până la meciul cu Sepsi, a fost scurtat, alb-albaştrii urmând să revină în Bănie după o săptămână, a informat Pro Sport.

Următorul meci al Universităţii Craiova este contra lui Sepsi OSK, luni, 13 septembrie, de la ora 21:00, pe arena „Ion Oblemenco”, în cadrul etapei a 8-a din Liga 1.

Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: