ACS Viitorul Târgu Jiu, favorită în meciul cu CSO Filiaşi din cupă

ACS Viitorul Târgu Jiu va juca marţi în Cupa României, în deplasare, la Filiaşi. Adversarul este CSO Filiaşi echipă aflată în formă după ce în ultima etapă s-a impus cu scorul de 4-0.

În faza a 4-a a Cupei României, ACS Viitorul Târgu Jiu va întâlni formaţia de Liga 3 CSO Filiaşi, meciul fiind programat marţi, de la ora 16.30, pe stadionul “Orăşenesc” din Filiaşi. Echipa pregătită de Cristian Lupuţ nu a arătat cea mai bună formă în acest debut de sezon în care nu are nici o victorie după cinci etape. Doar cu victoria din Cupa României, în faza a 3-a, în faţa celor de la Pandurii se pot lăuda cei de la ACS Viitorul care spun că au nevoie de timp pentru a integra jucătorii noi în echipă. ”Am făcut un meci de Cupa României bun (n.r. – cu Pandurii), deja începem să arătăm mai bine. E nevoie de timp, pentru că avem foarte, foarte mulți jucători noi. S-a schimbat o echipă practic. Ușor-ușor, începem să prindem relațiile de joc, să ne omogenizăm. Știam de la bun început că nu va fi ușor, am discutat cu conducerea, am ajuns la concluzia că nu va fi ușor”, a spus antrenorul Lupuţ pentru liga2.ro. Fiind echipa de Liga 2, ACS Viitorul porneşte ca favorită la acest meci mai ales că jucătorii lui Lupuţ sunt odihniţi după ce nu au avut meci programat în acest week-end.

Programul complet al turului 4 din Cupa României:

Marţi, 7 septembrie – ora 16.30:  CSO Filiaşi – ACS Viitorul Târgu Jiu, ACS Şomuz Fălticeni – Aerostar Bacău, Şoimii Lipova – Politehnica Timişoara, AFC Odorheiu Secuiesc – AFC Hermannstadt, CS Hunedoara – CSC Şelimbăr.

Miercuri, 8 septembrie – ora 16.30: Unirea Dej – CS Minaur Baia Mare, ACS CAO 1910 – Universitatea Cluj, ACS Huşana Huş – Poli Iaşi, CSM Reşiţa – Ripensia Timişoara, ACS SR Municipal Braşov – Csikszereda Miercurea Ciuc, Unirea Bascov – CSM Slatina, CS Tunari – Concordia Chiajna, Dacia Unirea Brăila – Petrolul Ploieşti, Recolta Gheorghe Doja – ASFC Buzău, CS Năvodari – Unirea Slobozia, Dunărea Călăraşi – AFC Astra.

Vizualizări: 387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: