I-a cerut lui Vișan să concedieze inspectorii sociali

Sindicalistul de la Cariera Lupoaia, Nicu Bunoaica, a avut marți o întâlnire cu secretarul de stat din Ministerul Energiei, Doru Vișan. Bunoaica i-a cerut oficialului din Ministerul Energiei să desființeze departamentul de inspectori sociali de la Complexul Energetic Oltenia. Acesta îi consideră ineficienți pe liderii sindicali angajați pe aceste posturi și îi vrea demiși.

La discuțiile cu Doru Vișan, Nicu Bunoaica a fost însoțit de câțiva colegi din minerit. I-au expus lui Vișan probleme care au fost ridicate mereu în atenția celor din Ministerul Energiei.

Bunoaica a punctat încă o dată că vrea să fie dați afară inspectorii sociali, iar, în locul lor, compania să angajeze tineri în sistem. “Am cerut insistent să se desființeze departamentul acela de inspectori sociali. Sunt ineficienți, adică tăietori de frunze la câini. Ei se ocupă de alte probleme, nu de problemele oamenilor. Eu nu sunt inspector social, dar m-am ocupat să fac câte ceva pentru oameni privind transportul oamenilor. Am luptat pentru voucherele de vacanță și ei ne dădeau ca la bugetari. L-am întrebat pe domnul Vișan eu de nu sunt inspector social dacă mă zbat pentru oameni? Să se ducă la muncă pe vechile meserii acești inspectori și să se angajeze tineri”, a fost sfatul lui Bunoaica.

Vizualizări: 2,797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: