I-a furat laptopul din restaurant

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a unui tânăr de 19 ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Suspectul a fost reţinut la scurt timp după ce a sustras, dintr-un restaurant, laptopul unui client.

În după-amiaza zilei de 12.10.2011, ora 14.00, Poliţia Municipiului Tg. Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către un tânăr de 20 de ani, din 20 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, despre faptul că a fost victimă a infracţiunii de furt, în timp ce se afla într-un restaurant din municipiu.

Poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului. Partea vătămată le-a relatat că în jurul orelor 13:55, în timp ce servea o cafea, a constatat că, de lângă masa unde se afla, persoane necunoscute i-au sustras un rucsac în care avea un laptop.Urmare a activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit că suspect de comiterea furtului este T.E., de 19 ani, din Tg. Jiu. Poliţiştii au stabilit că suspectul a comis fapta profitând de un moment de neatenţie a părţii vătămate.Suspectul a fost depistat la scurt timp de poliţişti şi a fost condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.Pe parcursul derulării anchetei, bunurile sustrase, evaluate la suma de 2.200 de lei, au fost recuperate de poliţişti şi au fost restituite părţii vătămate.Pe numele suspectului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.
Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările în vederea documentării activităţii infracţionale a suspectului şi stabilirii răspunderii judiciare.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: