Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

I-a luat locul lui Greblă la SGG

Premierul Ludovic Orban l-a desemnat pe Antonel Tănase în funcția de secretar general al Guvernului, în locul lui Toni Mihail Greblă, care și-a prezentat demisia. Acesta din urmă va rămâne în funcție până pe 8 noiembrie.

”Vă anunț că am luat decizia de a-l desemna în funcția de secretar general al Guvernului pe dl. Antonel Tănase. De asemenea, de a-l numi în funcția de șef al Cancelariei pe dl. Ionel Dancă. Funcționarea guvernului depinde în mare măsură de buna intrare în activitate a acestor doi conducători de la nivelul Secretariatului General al Guvernului”, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuri, la începutul ședinței de guvern.

Antonel Tănase, în vârstă de 47 de ani, este președintele PNL sector 3 și trezorierul partidului. A fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Rămas fără funcția publică, Toni Greblă ar putea să se întoarcă în PSD Gorj. 

Vizualizări: 2,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: