Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pro România în criză, Ponta joacă golf cu Pescariu în Turcia

Victor Ponta, președintele partidului Pro România, se află în aceste zile la un turneu de golf din Turcia, unde face echipă cu controversatul Dinu Pescariu, scrie G4Media, citând pagina de Facebook a turneului.

Pro România a anunţat, marţi seară, că a decis sancţionarea celor şapte parlamentari care au votat pentru învestirea Guvernului Orban, fiindu-le retras sprijinul politic. Prim-vicepreşedinţii Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu, vicepreşedinţii Emilia Meiroşu şi Mircea Banias au fost suspendaţi din partid, în timp ce restul au fost revocaţi din funcţiile de coordonatori judeţeni.

Dinu Pescariu a fost unul din personajele-cheie ale dosarului Microsoft, după care a devenit denunțător în dosare instrumentate de DNA.

Vizualizări: 1,283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: