Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Deputatul care dezvăluie problemele din sănătate, la Târgu Jiu

Emanuel Ungureanu, deputatul Uniunii Salvați România care a dezvăluit constant problemele din sistemul sanitar, va susține miercuri o conferință de presă la Târgu Jiu, chiar în fața spitalului.

USR Gorj anunță că a intrat în posesia raportului de control, varianta integrală, raport ținut ascuns de autorități, deși au trecut mai bine de șase luni de la verificările Ministerului Sănătății.

“Emanuel Ungureanu, deputatul USR care s-a ocupat de cazul șpăgarului medic Lucan și luptă cu problemele din sistemul medical, vine mâine la Tg Jiu cu detalii șocante într-un material la care se lucrează de ceva vreme. USR Gorj acționează prin fapte concrete la problemele de interes major pentru cetățenii județului Gorj”, a anunțat Radu Miruță, președintele USR Gorj.

Conferința de presă va avea loc la ora 11:00, în fața spitalului “700”.

Vizualizări: 1,917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: