Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Șefa ISJ Gorj: Mă aștept să fiu schimbată

Învestirea noului Guvern le dă emoții șefilor instituțiilor din Gorj. E vorba de directori susținuți în funcțiile de conducere de social-democrați. Mulți dintre ei se tem că vor fi schimbați din funcție odată cu schimbarea Guvernului. Printre ei, și inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.  

Marcela Mrejeru, șefa ISJ Gorj, a explicat că se așteaptă la o schimbare din funcție încă de la instalare. Dacă va pierde conducerea Inspectoratului Școlar din Gorj, Marcela Mrejeru va reveni la catedră ca profesor de istorie.

Ea a declarat, la TV Sud, că nu și-a dorit să fie inspector general. „Cu siguranță mă aștept să fiu schimbată din funcție, dar asta am știut de la bun început. Eu sunt întâi de toate dascăl. Sunt un profesor de istorie pe care îl cunoaște foarte multă lume. Sunt apreciată de copiii mei pe care îi iubesc și nu mi-am dorit să fiu inspector general. Când m-am făcut profesor, am vrut să fiu profesor de istorie”, a declarat Marcela Mrejeru, inspectorul general al ISJ Gorj. (M.M.)

Vizualizări: 4,614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: