I-a luat mașina foc după ce a intrat cu ea în stâlp

O mașină în care se aflau patru persoane a derapat miercuri dimineața și a intrat într-un stâlp de electricitate. Accidentul a avut loc pe raza comunei Crasna, județul Gorj. Mașina a luat foc după ce persoanele au fost scoase din mașină. Una din cele patru persoane era inconștientă la ora apelului la 112.

Mașina implicată în accident depășise înaintea impactului un autoturism al unui pompier aflat în timpul liber. Acesta este cel care a acordat primul ajutor și a intervenit cu un stingător pentru a lichida incendiul.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un tânăr de 19 ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, a efectuat manevra de depășire a unui autoturism prin loc nepermis, iar într-o curbă a derapat și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma impactului, 2 tineri de 17 ani și un bărbat de 37 de ani, pasageri în autoturism, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii reamintesc conducătorilor auto, în special celor care nu au experiență în conducerea autovehiculelor, să respecte regulile de circulație pe drumurile publice pentru evitarea unor astfel de evenimente, care pot avea uneori consecințe deosebit de grave.

(A.A.)

Galerie foto



Vizualizări: 4,755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: