Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

I-au făcut post la stat după ce a pierdut alegerile

Unul din avantajele de a fi activist la PSD este acela că partidul nu te lasă fără serviciu. Fostul prefect de Gorj, Ciprian Florescu, a ajuns din nr. 1 al județului acum câțiva ani să fie consilierul vicepreședintelui Consiliului Județean Gorj, Gheorghe Nichifor.

Florescu va avea un salariu de circa cinci mii de lei, pe muncă puțină. Ciprian Florescu a pierdut recent alegerile pentru postul de primar al municipiului Târgu Jiu, fiind candidat și la alegerile parlamentare, pe un post neeligibil.

Foarte mulți lideri politici au dificultăți în a se angaja fără sprijinul partidului după ce pierd anumite funcții, dar mereu se creează câte un post la stat.

Chiar și Florin Cârciumaru, fost primar 17 ani la Târgu Jiu, fost director de uzină, senator la final de mandat, a reproșat PSD că nu i-a propus un loc de muncă pentru cele câteva luni pe care le mai are până la pensie. (A.A.)

Vizualizări: 6,393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: