I-au mai eliminat o dată

Chiar dacă pandurii nu au un istoric impresionant în Cupă, aceştia au reuşit să-i elimine o dată pe dinamovişti din competiţie. Se întâmpla în primăvara lui 2007, un 1 la 0 pe fostul „Lia Manoliu” prin golul lui Ilie Iordache. Acea victorie a fost una extrem de surprinzătoare dacă ţinem cont că Dinamo a jucat cu cei mai buni jucători iar la finele acelui sezon avea să câştige lejer titlul de campioană. Pandurul Vranjkovic a făcut un meci mare atunci, reuşind şi pasa de gol la reuşita lui Iordache, evoluţie care avea să-i aducă transferul la Dinamo în vara acelui an. Victoria de atunci din Cupă este una din cele doar două victorii ale pandurilor în faţa lui Dinamo. Cealaltă a venit în primăvară lui 2008, 2 la 1 în Ştefan cel Mare, după golurile venite în finalul meciului, semnate Piţurcă jr. şi Arrieta.

Program, optimi Cupă:

Delta Tulcea – Rapid, CS Brăila – Oţelul Galaţi, CFR Cluj – FC Botoşani, Concordia Chiajna – Steaua, Pandurii – Dinamo, Astra – CS Severin, FC Braşov – Petrolul, Ceahlăul Piatra Neamţ – Gaz Metan Mediaş

n.r. Meciurile se dispută într-o singură manşă

Declaraţia zilei

Valeriu Iftime, patron FC Botoşani: „Dacă i-a bătut Manchester, noi de să nu îi batem pe CFR? Pe Paszkany l-am bătut la concursul de cai de la Cluj. Acum îl bat şi la fotbal!”

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: