I-au primit în casă şi i-au prădat

În data de 24.09.2011, ora 18:20, poliţiştii Secţiei 4 de Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către o femeie de 60 ani, din com Borăscu, despre faptul că în jurul orelor 14:00, două persoane necunoscute, respectiv un bărbat şi o femeie, au venit la poarta locuinţei sale unde l-au găsit pe soţul său, şi, sub pretextul că vor să cumpere băuturi alcoolice, acesta le-a permis accesul în curtea locuinţei, însoţindu-l la beci.

După ce bărbatul le-a dat 2 litri de băuturi alcolice, persoanele în cauză au spus că nu au bani schimbaţi pentru a plăti contravaloarea băuturii şi vor pleca să-i schimbe, dar nu au mai revenit.

Ulterior, în jurul orelor 18:20, apelanta a observat că din sufrageria locuinţei, dintr-o cutie de valori, lipsesc mai multe bijuterii din aur, în valoare de aproximativ circa 4.000 lei.

Poliţiştii continuă investigaţiile în vederea identificării suspecţilor şi recuperării prejudiciului, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: