Iarnă în toată regula la Padeș

Acum trei zile ne bucuram cu toții de o zi superbă de primăvară și de pomii înfloriți, dar acum în multe localități este iarnă în toată regula. Este și cazul comunei Padeș din județul Gorj, unde s-a așternut un strat de zăpadă de o jumătate de metru.

"În ultimele 48 de ore s-a așternut un strat de zăpadă de peste o jumătate de metru. În acest timp s-a acționat continuu pe drumurile comunale si sătești și am reușit să menținem circulația in bune condiții, asta datorită faptului ca am acționat regulat și concomitent cu creșterea stratului de zăpadă, dar și faptul că în acest an lucrările de deszapezire se efectuează de către serviciul de gospodărire din cadrul primăriei Padeș, cu două utilaje (un buldoexcavatoar si un tractor) și nu se m-ai execută de catre SC Padeș Util", a transmis primarul localității, Serafim Antonie.

S-a menținut in bune condiții și tronsonul de drum Motru Sec - Buza plaiului, pentru a facilita accesul cetățenilor la exploatațiile agricole unde își adăpostesc și hrănesc animalele.

"Am avut intervenții pe timp de noapte, dar si pe zi la dislocarea avalanșelor și îndepărtarea arborilor căzuți pe DJ 671 în zona Closani - Valea Mare", a mai transmis primarul, care le cere localnicilor să nu mai arunce zăpada dislocată de utilaje înapoi pe carosabil.

Vizualizări: 1,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: