Iată topul celor mai distractive jocuri EGT în 2023

Jocurile pe care le găsești pe site-urile cazinourilor online sunt create de furnizori de jocuri de noroc cu experiență și renume foarte bun pe plan mondial. Aceștia sunt în branșă de ani buni și experiența echipelor de profesioniști care stau în spatele jocurilor de cazino se vede în calitatea tot mai înaltă a jocurilor (sloturi, poker, blackjack, ruletă etc.).
 

Cazinourile virtuale au păstrat structura cazinourilor terestre în ceea ce privește jocurile, așa că și pe platformele de gambling vei vedea sloturi în număr mult mai mare decât restul jocurilor. Acest lucru se întâmplă deoarece păcănelele sunt preferatele tuturor jucătorilor. Se joacă ușor, nu este nevoie de strategii de joc, sunt distractive și dinamice.

Sloturile sunt preferate și de operatorii de jocuri de noroc deoarece aduc profit serios. Fiind bazate aproape în exclusivitate pe noroc, la jocurile de păcănele este mai greu să câștigi decât la jocurile de masă, de exemplu.

Sloturile pe care le poți juca acum în cazinourile online sunt foarte calitative din punct de vedere tehnic și poți fi sigur că nu vei întâmpina probleme de funcționare atunci când joci păcănele online. Toate companiile IT care fac jocuri de noroc folosesc tehnologie de ultimă oră.

Unul dintre furnizorii renumiți de jocuri de cazino este compania EGT Interactive (Euro Games Technology) din Bulgaria. Furnizorul de jocuri de noroc și-a început activitatea în urmă cu aproximativ 20 de ani. Începând cu anul 2005 are birouri și în țara noastră.

Anul trecut, numele companiei EGT s-a schimbat în Amusnet Interactive, așa că acum vei vedea jocurile create de ei sub brandul Amusnet Interactive sau EGT - Amusnet Interactive. Indiferent de numele sub care funcționează jocurile, vei găsi păcănele gratis EGT, poker, ruletă și multe altele. Mai bine de 240 de titluri de jocuri se află în portofoliul bulgarilor. Jocurile sunt distribuite către 500 de cazinouri online din toată lumea.

Citește mai departe pentru a afla ce sloturi se află în topul celor mai distractive jocuri EGT pe care le poți încerca anul acesta:

Egypt Sky
 

Jocul a fost lansat în 2014 și după cum poți bănui are ca tematică Egiptul Antic. EGT te invită în lumea faimoasei Cleopatra și a misterelor acelei lumi. Este un joc ideal pentru cei care au un buget redus.

Specificațiile tehnice ale slotului Egypt Sky sunt următoarele: are rotiri gratuite, jackpot progresiv, funcțiile speciale Wild și Scatter, 5 role, 40 de linii de plată, un RTP de 96,30%, grad de volatilitate mediu, câștig maxim 2000x pe linie, jocul fiind disponibil pentru PC și telefon.

Printre simbolurile pe care le vei vedea în Egypt Sky se numără semnul soarelui Ra, scarabei, piramide, care de luptă, regina Cleopatra și simbolurile clasice ale cărților de joc: J, Q, K, A.

Penguin Style
 

Slotul Penguin Style a apărut în 2015 și îi duce pe jucători într-o expediție amuzantă într-un regat de gheață pentru a întâlni creaturi polare. Este un slot distractiv, plin de caracteristici care aduc satisfacții.

Penguin Style are rotiri gratis, funcțiile speciale Wild și Scatter, 5 role, 20 de linii de plată fixe, RTP de 96,08%, un grad de volatilitate mediu, câștig maxim 1000x pe linie, disponibil pentru Desktop și smartphone.

Vei vedea simbolurile următoare: pinguinul cu pălărie (5 pinguini aliniați au valoarea 1000 - cea mai mare), balena ucigașă (are valoarea 500, a doua cea mai mare valoare după pinguinul cu pălărie), plus un iglu care este simbolul Scatter; un pinguin schior și un pinguin scafandru (acordă plăți de maxim 200 fiecare), un calamar (valoarea lui este de 150), creveți (valoare maximă tot 150). Mai sunt în joc și simbolurile cărților de poker, cu maximum 100 valoare ca plăți.

30 Spicy Fruits
 

Acest slot video clasic, lansat în 2017, are un amestec de simboluri norocoase fructate. Pe un fundal fierbinte, în flăcări, învârți rolele și aștepți ca simbolurile tale preferate să se alinieze în forma câștigătoare.

30 Spicy Fruits are ardeiului picant ca simbol al funcției Wild, o pungă de bani ca Scatter și un Jackpot misterios. Mai are și clasicele fructe (lămâi, prune, cireșe, portocale), simbolul BAR, șeptari și clopoțel.

Jocul are 5 role, 30 de linii de plată fixe, un grad de volatilitate redus, RTP de 95,80%, funcțiile de Gamble și Autoplay, câștig maxim de 1000x pe linie. Slotul poate fi jucat pe PC și telefon.

20 Hot Blast
 

Jocul de păcănele 20 Hot Blast a ieșit pe piață în 2019 și este un joc cu tematică retro al cărui scop este să te ducă cu gândul la aparatele de joc vechi din cazinourile fizice.

Pe un fundal de cuptor bine încins, vei găsi simboluri precum nelipsitele fructe (lămâi, prune, cireșe, portocale), ele având cea mai mică plată; clopoțelul, BAR, șeptarii având valoare mare. Punguța de bani este simbolul Scatter și poate aduce cel mai mare câștig. Bomba reprezintă funcția Wild și este activă pe rolele 2, 3 și 4.

20 Hot Blast are 5 role, 20 de linii de plată fixe, un grad de volatilitate mediu, un RTP de 95,87%, are un câștig maxim de 3000x pe linie și este disponibil atât pentru mobil cât și pentru Desktop.

Concluzie
 

Dacă nu știai ce sloturi mai poți încerca, iată că cele 4 sugestii prezentate în acest articol sunt o variantă excelentă. Toate sunt jocuri relativ noi, de calitate, cu funcții interesante și premii pe măsură.

De altfel, orice joc EGT - Amusnet ai alege poți fi sigur de calitatea tehnică a lor.

Nu îți mai rămâne de făcut decât să îți planifici foarte bine bugetul, să îți stabilești și limite de timp, să intri în joc, să te distrezi și să îți încerci norocul.

Vizualizări: 746

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: