Îl prinde toamna în arest

Încă 30 de zile de arest preventiv pentru tânărul din Târgu Jiu care a tâlhărit, pe stradă, o angajată a unei case de pariuri.

Fapta a avut loc în seara zilei de 8 iulie, pe raza orașului Târgu Cărbunești. Prin violență, Florentin Ștefănoiu a deposedat o fată, de 22 de ani, de suma de 3.000 de lei, ce reprezenta încasările de la agenția de pariuri sportive unde era angajată.

La scurt timp după ce victima a sunat la 112, pentru a cere sprijinul polițiștilor, tânărul de 27 de ani a fost identificat pe albia râului Gilort, la circa 500 de metri de locul faptei. De atunci, Florentin Ștefănoiu se află după gratii. Judecătorii au decis, luni, prelungirea măsurii arestului preventiv.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Novaci. (...) prelungeşte măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpatul ŞTEFĂNOIU FLORENTIN, cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie calificată (...) pe o durată de 30 de zile, începând cu data 08.08.2020 până la data de 06.09.2020 inclusiv”, este decizia Judecătoriei Novaci.
Sentința nu este definitivă.

Vizualizări: 1,553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: