Ilie Petrescu: Sunt primarul oraşului Motru

Ilie Petrescu este pregătit să intre în cursa pentru Primăria Motru. Acesta va candida din partea Partidului Social Românesc (PSRO). Petrescu deţine şi funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei condusă la nivel local de Marian Rotaru. Ilie Petrescu spune că nu are niciun fel de emoţii în privinţa contracandidaţilor săi. El se vede deja primar al municipiului Motru.

Ilie Petrescu împreună cu alţi trei consilieri locali, excluşi din PPDD, au trecut la partidul lui Mircea Geoană. Petrescu spune că deja şi-a făcut o structură puternică la Motru. „Sunt candidatul Partidului Social Românesc, al domnului Mircea Geoană, la Primăria Motru. Sunt vicepreşedinte la nivelul organizaţiei judeţene. La Motru am avut o structură puternică încă dinainte la Motru. În permanenţă, am avut o structură formată din 2000 de oameni. Aproape toţi consilierii excluşi din PPDD am trecut la PSRO. Eram cinci, dar domnul Mişcodan s-a alăturat domnului Slapciu la Mişcarea Populară. În ceea ce ne priveşte, deja am făcut tabele pentru susţinerea candidaturii, avem 16 secţii de votare, avem 15 oameni pe fiecare secţie, în biroul politic. Sunt secţii de votare şi cu 300-400 de membri”, a declarat Petrescu.
PSRO Gorj intenţionează să organizeze o lansare oficială a candidaţilor spre sfârşitul lunii, în prezenţa lui Mircea Geoană. „Am adus alături de noi foşti primari: fostul primar de la Stoina- Vlăduţu, fosta primăriţă de la Scoarţa- Mioara Andronie, pe domnul Petculescu de la Cătunele, viceprimar. Mai sunt discuţii şi cu alţi primari, vom face o structură frumoasă în judeţ. La Târgu Jiu mergem cu Marian Rotaru, iar la Motru voi fi eu. Nu am nici un fel de emoţii în privinţa contracandidaţilor mei. Eu nu sunt un păpuşar ca alţii şi nu fac nici un fel de înţelegere cu nimeni. Pot să vă spun încă de pe acum că sunt primarul oraşului Motru”, a precizat Ilie Petrescu.

Vizualizări: 2,126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: