Ilieş şi Roşu vor fi cei doi experţi din cadrul CSM Târgu Jiu

Dan Ilieş şi Adrian Roşu sunt foştii sportivi care au promovat prima probă a concursului pentru posturile de experţi sportivi din cadrul CSM Târgu Jiu. Cei doi au întrunit condiţiile cerute pentru participarea la concursul organizat de Primăria Târgu Jiu şi au trecut de proba scrisă a concursului, proba orală fiind doar o formalitate de acum, având în vedere experienţa în domeniile de activitate a celor doi foşti mari sportivi.

Clubul Sportiv Municipal din Târgu Jiu a început activitatea pentru a putea înscrie în noul sezon echipele de juniori care vor fi constituite în curând. Pentru a putea funcţiona normal, clubul condus de Robert Bălăeţ a scos la concurs două posturi de experţi sportivi, specialişti care vor coordona secţiile de baschet şi handbal ale clubului.

Concursul a avut loc în cursul acestei săptămâni, iar după depunerea documentelor care să ateste că persoanele înscrise îndeplinesc condiţiile cerute de cele două posturi, a urmat prima probă de concurs, proba scrisă, pe care cei doi candidaţi au trecut-o cu note bune. Este vorba de doi foşti sportivi cu experienţă în domeniile respective, handbal şi baschet, şi care între timp au absolvit fiecare dintre ei şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Dan Antonio Ilieş este fost handbalist al echipei Energia Pandurii, actualmente antrenor de handbal şi membru fondator al clubului ACS Infinit Târgu Jiu, club care are ca domeniu de activitate handbalul pentru copii şi juniori. Acesta a promovat proba scrisă a concursului cu nota 8 în timp ce candidatul pentru ocuparea postului de expert sportiv pentru secţia de baschet, fostul baschetbalist al Energiei Târgu Jiu şi în ultimul sezon al echipei ACS Târgu Jiu, Adrian Roşu, a obţinut nota 7,5 la proba scrisă. Ambii candidaţi mai au de trecut pe data de 2 iulie proba interviului care e greu de crezut că ar putea să le pună probleme celor doi foşti sportivi de performanţă.

Astfel, CSM Târgu Jiu poate porni la drum cu specialişti de calitate pe cele două domenii sportive, handbal şi baschet, urmând ca aceştia să pună pe viitor şi bezele sportului de performanţă pentru seniori.

CSM Târgu Jiu va funcţiona, după inaugurarea stadionului, în clădirea de birouri aflată în spatele tribunei a doua, directorul Robert Bălăeţ identificând deja birourile care vor aparţine clubului pe care îl conduce.

Vizualizări: 2,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: